Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rychlý závod v Ras Al Khaimah přepsal ženské půlmaratonské tabulky

Petr Kostovič | 21.02.2012 | přečteno: 1527×

Keňská běžkyně Mary Jepkosgei Keitanyová zvítězila časem 1:06:49 v půlmaratonu, který se běžel ve Spojených arabských emirátech. Tímto časem zaostala necelou minutu za svým vlastním světovým rekordem, který vytvořila loni na stejném závodě a dostala se do čela letošních ženských půlmaratonských tabulek. V závodě mužů zvítězil její krajan, osmnáctiletý Dennis Kipruto Koech časem 1:00:40. Lepší časy nepovolil vítr.

Pěkného výkonu dosáhl kroměřížský Aleš Miko, který v Ras Al Khaimah zaběhl čas 1:10:58. Tento čas znamenal 20. místo v pořadí mužského závodu.


VÝSLEDKY ZÁVODU

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PetrK muž 18.02.2012 10:19:39

Keňská běžkyně Mary Jepkosgei Keitanyová zvítězila časem 1:06:49 v půlmaratonu, který se běžel ve Spojených arabských emirátech. Tímto časem zaostala necelou minutu za svým vlastním světovým rekordem, který vytvořila loni na stejném závodě a dostala se do čela letošních ženských půlmaratonských tabulek. V závodě mužů zvítězil její krajan, osmnáctiletý Dennis Kipruto Koech časem 1:00:40. Lepší časy nepovolil vítr.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.