Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Víkend a první máj budou patřit běžeckým seriálům

Víkend a první máj budou patřit běžeckým seriálům
foto: Salomon Trail Running Cup

Daniela Havránková | 25.04.2012 | přečteno: 3459×

Na konci dubna se hlásí o pozornost (nejen) běžecké seriály. Startuje Salomon Trail Running Cup, pokračuje Mizuno Running Cup a začíná i multisportovní Brdman Adventure. Ti, kdo mají rádi kopce, si zaběhnou další díl Maratonstav českého poháru v běhu do vrchu. Nabízí se také hned několik desítek.

V sobotu pokračuje Mizunno Running Cup Jabloneckým během „Do pohody“ s hlavní tratí o délce 10 kilometrů. Akce se koná u Jablonecké přehrady a připraveny budou i závody pro mládež či běh štafet.

Dalšími víkendovými závody na klasickou vzdálenost 10 kilometrů jsou Dolnolhotská desítka (Moravskoslezský kraj) s rovinatou, úředně změřenou tratí, dále rychlý, silniční obrátkový Běh Semicemi a okruhový Běh Veltruským parkem.

První den víkendu odstartuje také otevřený seriál amatérských závodů Brdman Adventure Během pro zdraví v Dobříši. V lese se poběží přibližně 8 kilometrů bez převýšení.

Odehraje se i další díl Maratonstav českého poháru v běhu do vrchu akcí Velká cena Zadova. Trať vede ze Stach na Churáňov střídavě po asfaltu a terénem. Na sedmi kilometrech tu nastoupáte 410 metrů.

Na Vysočině se koná Pelhřimovský běh s Poutníkem o Pohár Miloše Škorpila s tratěmi různých délek, které vedou v městských sadech.

V neděli zveme na populární Přespolní běh o Krušovický soudek. Čeká vás 20 kilometrů terénem s cílem v pivovaru.

Z krosů pak upozorňujeme též na Memoriál Quido Štěpánka, nejstarší přespolní běh na Orlicku, který se koná bez přerušení od druhé světové války, letos po pětašedesáté.

Na úterý 1. května, tedy na den pracovního volna, připadá Běh za sedmizubým hřebenem v Boskovicích, který otevře Salomon Trail Running Cup. Zatím je přihlášeno 833 běžců, registrace jsou již uzavřeny, ale ještě bude uvolněno 200 čísel. Těšte se na desítku nebo na 3,5 kilometrů.

První máj stylově nabízí i Běh lásky v Praze Hodkovičkách, který navazuje na běh ke dni čarodějnic jako jeho 30. ročník. V závodě bude otevřena speciální kategorie zamilovaných dvojic, výsledný čas bude tvořit součet obou a zamilovanost se bude kontrolovat polibkem pod třešňovou větví.


TERMÍNOVKA

ŽEBŘÍČEK BEHEJ.COM

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 26.04.2012 09:26:29

Na konci dubna se hlásí o pozornost (nejen) běžecké seriály. Startuje Salomon Trail Running Cup, pokračuje Mizuno Running Cup a začíná i multisportovní Brdman Adventure. Ti, co mají rádi kopce, si zaběhnou další díl Maratonstav českého poháru v běhu do vrchu. Nebo se nabízí hned několik desítek.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.