Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Startuje extrémní závod Adidas 24 hodin na Lysé hoře

Josef Rendl | 25.01.2013 | přečteno: 3291×

Již zítra odstartuje druhý ročník vytrvalostního extrémního závodu v zasněžených Beskydech. Závod je určen nejen ultra zaměřeným borcům, ale i širší sportovní veřejnosti. Za vznikem akce stojí myšlenka vytvořit teambuildingovou přípravu pro výběr vhodného sportovního partnera závodu Adidas Continental Beskydská sedmička, který se běží na podzim. Stejně jako u B7 je hlavním organizátorem Libor Uher z České asociace extrémních sportů ČAES.

Tento extrémně laděný závod na 24 hodin si můžete dát buďto ve dvojici jako štafeta nebo sólově. Novinkou je vyhlášení Mistra a mistryně České republiky v horském zimním maratonu jednotlivců. Nezapomeňte si zkontrolovat povinné vybavení. Kde leží fyzické a hlavně psychické hranice člověka, který se pustí do celodenního souboje s Lysou horou a sebou samým?

Podrobnější informace zde

Video z loňského ročníku zde

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

jrendl 25.01.2013 12:22:14

Již zítra odstartuje druhý ročník vytrvalostního extrémního závodu v zasněžených Beskydech. Závod je určen nejen ultra zaměřeným borcům, ale i širší sportovní veřejnosti. Za vznikem akce stojí myšlenka vytvořit teambuildingovou přípravu pro výběr vhodného sportovního partnera závodu Adidas Continental Beskydská sedmička, který se běží na podzim. Stejně jako u B7 je hlavním organizátorem Libor Uher z České asociace extrémních sportů ČAES.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.