Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pět tipů, které vám okamžitě zpříjemní běhání

Pět tipů, které vám okamžitě zpříjemní běhání
foto: Votaren

komerční prezentace | 22.07.2018 | přečteno: 5394×

Snažíte se pravidelně běhat, ale ne vždy si pohyb užíváte? Naše tipy zvýší váš výkon. Zapněte si aplikaci a správně našlapujte.

Správná technika běhu

Správná běžecká technika není důležitá jen u profesionálních běžců. I když běháte pouze pro radost, dbejte na pravidelné dýchání, správné držení těla a způsob našlapávání. Ušetříte své tělo hrozících bolestí či křečí a zvýšíte svůj výkon. Pokud se zraníte, bolest vám pomůže zmírnit léčivý přípravek Voltaren Emulgel s aplikátorem.

Moderní technologie

Mějte přehled, kolik kilometrů máte za sebou, kolik kalorií jste vydali nebo jaká je vaše tepová frekvence. Zkuste vychytávku v podobě chytrých hodinek nebo fitness náramku. Umožní vám sledovat a vyhodnocovat údaje z běžecké trasy, ale také plnit sdílené výzvy či programy. Vyhledávanou aplikací je například Endomondo. Osobní trenér do kapsy oblíbený pro svou přehlednou grafiku, přesnost měření a především pro možnost uchování vašich tréninkových statistik.

Přítel do nepohody

Nezapomeňte mít po ruce řešení proti bolesti svalů či kloubů při úrazu utrpěném při sportu. Voltaren Emulgel je lokálně působící lék proti bolesti ve formě gelu, který má nyní praktický aplikátor. Jednoduše jej aplikujete, a vaše ruce zůstanou čisté.

Hudba do kroku

Pořiďte si pouzdro na mobil či hudební přehrávač a dostaňte ze sebe maximum. Oblíbená hudba zpříjemní i ten nejnáročnější trénink. Písničky vás budou přirozeně tlačit k vyššímu tempu a pomohou vám udržet rytmus. Vytvořte si vlastní stimulující playlist nebo si užívejte osvědčené playlisty na Spotify nebo Apple Music.

Veselé oblečení

Slušivé běžecké oblečení vás namotivuje. Není pochyb o tom, že správné materiály zajistí větší komfort a lepší soustředění. Pokud si pořídíte funkční i líbivý outfit, s vaší sebedůvěrou se zajisté zvětší i chuť do dalších kilometrů.

Více informací www.voltaren.cz

Zdroj fotografií: Voltaren

Pozorně si přečtěte příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Voltaren Emulgel je lék na vnější použití. Obsahuje diclofenacum diethylaminum. V případě otázek kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, mail: cz.info@gsk.com. Případné nežádoucí účinky prosím hlaste na: ch.safety@gsk.com.

Ochranné známky jsou vlastněné nebo licencované skupinou společností GSK. © 2018 skupina společností GSK nebo poskytovatel příslušné licence.

Datum výroby materiálu: 7/2018

CHCSK/CHVOLT/0061/18

KOMERČNÍ SDĚLENÍ