Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Columbia Montrail představuje model F.K.T. a jarní a letní kolekci

Columbia Montrail představuje model F.K.T. a jarní a letní kolekci
foto: Columbia Montrail

komerční prezentace | 15.03.2020 | přečteno: 6850×

Trailový běh se těší stále větší popularitě. Běh v přírodě, lese či po horách poskytuje jedinečný odpočinek od rušného městského života a zároveň i challenge při překonávání různých terénů. Kromě jedinečného zážitku ovšem běh v přírodě a v horách přináší i řadu rizik, mezi které patří nerovný a měnící se povrch či nevyzpytatelné proměny počasí. Proto je potřeba dbát na kvalitní specifické běžecké vybavení.

Značka Columbia Montrail patří k leadrům v oboru trailového běhu a její kolekce nabízí komplexní produktovou řadu “od hlavy k patě”, jejíž kvalitu a funkční technologie prověřují a potvrzují vrcholoví trailoví a ultra-trailoví běžci po celém světě. I volnočasovým běžcům a začínajícím nadšencům umožňuje Columbia Montrail zvyšovat výkon a poskytuje jim ochranu i pohodlí. Kolekce vyniká funkčními detaily i atraktivním designem.

Základem trailového běhu jsou správné běžecké boty, které zajišťují stabilní došlap a odraz na nestabilním přírodním povrchu, nekloužou, tlumí a vyrovnávají jeho nerovnosti, chrání chodidlo i kotníky. Mezi hlavní technologie trailových bot Columbia Montrail patří například FluidGuide zajišťující stabilitu ve středu chodidla a plynulý pohyb nohou. Technologie FluidFoam poskytující díky tlumící pěně větší odpružení. A kombinace technologií vnějších podešví s technologií TrailShield zaručuje v proměnlivém terénu spolehlivou trakci v jakémkoliv počasí na jakémkoliv povrchu i ochranu při došlapu na kameny, kořeny a ostatní nerovnosti v terénu. Vybrané modely kolekce nabízí pokročilé řešení s voděodolnou a zároveň prodyšnou membránou OutDry Extreme, díky které je chodidlo v suchu i v těch nejextrémnějších podmínkách.

Letošní kolekce nabízí novou generaci legendární běžecké boty Columbia Montrail F.K.T., která představuje novou dimenzi trailového běhu na nestabilním povrchu a dokonalou kombinaci trakce, opory a prodyšnosti. Zkratka F.K.T. znamená Fastest Known Time – nejrychlejší známý čas. Montrail tak tímto novým technicky do detailu doladěným modelem nastavuje nové limity běhu v nerovném terénu. Nový Addaptive Terrain Response systém zaručuje hloubkové přizpůsobení podrážky nerovnostem povrchu, aniž by je běžec pocítil. Ultralehká mezipodešev nabízí maximální úroveň tlumení a prvotřídní komfort. Poslední model s dropem 8 mm váží 320 gramů má vestavěnou ochrannou vrstvu TrailShield PRO a pod ní měkkou reaktivní TPU pěnu, která jako mezipodešev pohlcuje nerovný terén a dává noze stabilitu. Gumová podešev se 4mm vzorkem zajišťuje vylepšené flexibilní kopírování terénu a odolnost a vysokou přilnavost na suchém i mokrém povrchu. Elastické bezešvé provedení svršku boty ze strukturované prodyšné síťoviny pak poskytuje dokonalé přilnutí k chodidlu. Vnější oporné prvky jako pata z TPU spolu se systémem fixace vnitřního šněrování doslova uzamknou chodidlo na svém místě. V prodeji je v dámské i pánské verzi za 2 999 Kč.

Běžecké oblečení Columbia Montrail vyniká řadou funkčních technologií, které zajišťují běžcům ochranu a pohodlí. Udržují je v suchu v dešti, odvádí pot od těla. Trička i běžecké šortky, šortkové dámské sukně jsou pak vybaveny kombinací technologií Omni Shade, které chrání před nežádoucími slunečními paprsky, Omni-Wick technologií odvádějící vlhkost od těla k rychlému odpaření z tkaniny. A také revoluční potem aktivovanou chladící technologií Omni-Freeze ZERO, která díky polymeru ve tkanině snižuje celkovou teplotu materiálu a těla. Běžci tak zůstávají v suchu s optimální regulací teploty.

Plně funkční, barevně sladěný modrý outfit pro muže představuje ultralehkou pánská větrovku Columbia Montrail F.K.T. ( 1999 Kč), která  je vyrobena ze speciální tkaniny odolné vůči větru. Bunda je skladná a sbalitelná i do menší kapsy běžecké vesty/batohu a je vybavena bezpečnostními reflexními prvky i dalšími funkčními detaily. Šortky Titan Ultra II s vnitřními legínovými nohavicemi s technologií Omni Freeze Zero a řadou funkčních vychytávek, jakými jsou např. zadní kapsy okolo pasu (1 299 Kč) a výběr z funkčních triček.

Hlavní dámská kolekce Columbia Montrail je laděna do kombinace barev tmavého korálu, lososové a černé. Oživuje ji vetkaný design připomínající letecký pohled na terén v tónu barvy. Klíčovými produkty jsou dámská sportovní sukně Columbia Montrail Titan Ultra Skort, která nabízí to nejlepší ze sukně i kraťasů v jednom. Pro optimální pohodlí a svobodu pohybu je tkanina vyrobena z komfortního strečového materiálu s vnitřní vrstvou zabraňující tření. Funkční látka s technologií Omni-Freeze ZERO a Omni-Wick rychle odvádí pot od těla a chladí. Zabudovaná ochrana proti slunci UPF 40 chrání před UV zářením. Doporučená maloobchodní cena je 1 499 Kč. Dámská větrovka Columbia Montrail F.K.T. má atraktivní design i funkční technologie splňující nároky ultratrailových závodů.

Fotky nové kolekce naleznete zde: https://www.behej.com/…-summer-2020

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 15.03.2020 09:29:28

Trailový běh se těší stále větší popularitě. Běh v přírodě, lese či po horách poskytuje jedinečný odpočinek od rušného městského života a zároveň i challenge při překonávání různých terénů. Kromě jedinečného zážitku ovšem běh v přírodě a v horách přináší i řadu rizik, mezi které patří nerovný a měnící se povrch či nevyzpytatelné proměny počasí. Proto je potřeba dbát na kvalitní specifické běžecké vybavení.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.