Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest svalových úponů u kyčelní kosti

Bolest svalových úponů u kyčelní kosti

Nalezené položky: 33 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Pardubice

Celkem 1176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:50 (2015)
půlmaraton: 1:32:50 (2013)
maraton: 3:49:01 (2015)

Pida11 muž 06.05.2022 18:47:29

Stejný problém řeším už přes dva roky…bolest po běhu kolem kyčle, občas vystřelující směrem k břichu. Bez zátěže vše v pohodě.

Běhat jsem s tím v podstatě přestal, problém mě to pak dělalo v létě i při chůzi po horách a různých přechodech. Zkoušel jsem i na 4–5 měsíců úplně vysadit v podstatě jakýkoliv pohyb, pak pomalu začít a stejně se to po 5km pomalým běhu zase vrátilo. V podstatě jediný sport, kde mě to teď netrápí je cyklistika a běžky, takže tím naháním kilometry. Protahování, posilování víceménně každej den taky provádím.

Byl jsem u několika doktorů, ortopedů – magnetický rezonance, ultrazvuk na podezření kýly, vše v podstatě negativní. Zkusil jsem asi 3 fyzioterapeuty. Dojížděl do Poděbrad na speciálku pro sportovce, kde vždy byla hodinová fyzio + hodinový speciální cvičení na hluboký core + cviky na doma. Vše ale při starém.

Poslední doktor mě říkal, že to může být i nervový problém (když všechny snímky jsou bez nálezu) a pak zkusit akupunkturu, že zná pár lidí, kterým to pomohlo než se člověk pustí do rukou nějakýho neurologa.

Nezkoušel jsem někdo akupunkturu? Máte s ní dobrý zkušenosti? Já se přiznávám, že na tyhle čínský medicíny úplně nevěřím, ale už se chytám úplně všeho…

avatar

Martin

JaroslavD muž 10.07.2022 13:57:04

>> Kefiir, 02. 03. 2015 14:50:28

AHOJ, ako ti to dopadlo?

dakujem za info

Jaro

avatar

Martin

JaroslavD muž 10.07.2022 14:05:25

>> Pida11, 06. 05. 2022 18:47:29

ahoj mam uplne rovnaky problem uz 8 rokov. Problem nastane vzdy v kopcoch. Ako tak pomaha cvicenie, pretahovanie. Cim prudkejsi kopec tym horsie. Ja som po mnohych pokusoch vyskusal aj ihly do bedra. Ono to pomoze uvolnit takmer okamzite, nasledne som dal oddych, ale akonahle som sa vratil k zatazi tak som skoro bol tam kde aj predtym. Tym ta nechcem odhovarat, urcite vyskusaj. Ja som sa uz zmieril s tym ze sportovat mozem, ale je dolezite aby som to bedro nepretazil moc, vtedy ma to vyradilo na dlhsie, kym sa nezhojili pretazene upony a zapal v nich. Pomahaju mi balancne cviky, posilnovat aj vnutornu stranu stehien napriklad stlacanim nejakej lopty ktoru si das medzi stehna. Na uvolnenie pomaha pred spanim do postelie nahriat si nejaky raselinovy zabal a zohriat v mikrovlne a dat pod bedro na spanie. Drzim palce.

Nalezené položky: 33 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.