Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » doping po 2012

doping po 2012

Nalezené položky: 63 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
avatar

Prachatice

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:41:01 (2011)

wagi muž 26.02.2014 14:08:28

Nějak nemůžu najít vlákno doping tak to dám sem na www.denik.cz je zajímavý rozhovor na problematiku dopingu s Jaroslavem Nekolou.

avatar

Sloviensko

rudo muž 26.02.2014 20:51:10

>> wagi, 26. 02. 2014 14:08:28

skutocny link na clanok je tu

http://www.denik.cz/…soby-20.html?…

mne to pripada take klasicke ceske – to vsetko zle vymyslelo DDR a my sme len museli nasledovat a len tak amatersky DDR systemovy vyslum a my len take pokusy a omyly…

s cim osobne nesuhlasim je vyhlasenie ze po roku 1988 uz neexistoval nikde statom riadeny doping. kedze v kapitalizme stat oficialne noc nevlastni, take vsetky projekty sa zadavau sukrpomnym formam a teda sa da klamat terminologiou ze to nebolo statom riadene.

Takmer kazdy dopingovy expert z DDR, trener, lekar, pokial chcel dostal velmi lukrativne pracovne miesta kade tade po svete, aj v samotnom zjednotenom nemecku, USA a mne zname mena v Australii. drasticke personalne zmeny prebehli az v poslednych rokoch, velek personalne cistky prebehli pocas nedavnej afery s Lance Amstrongom, ked sa konecne priznalo ze dopoval a pocas mesiacov vysetrovania detajlov tu vela ludi bolo vyhodenych a odstupilo a to sa netykalo len cyklistov a cyklo bafunarov.

Tieto clanky su stale dost zavadzajuce pretoze nik v nich nema odvahu povedat o opacnom zneuzivani dopingu :

o sabotovani sportovcov ktori doping odmietali ale boli vykonnostne dost dobry pre repre a niekde dokonca lepsi ako dopujuce stredisko a o tom ake problemy tito sportovci a ich trebneri mali cely cas a vrchol zneuzitia je ked cisty sportovec ma bafunarmi zorganizovany pozitovny doipingovy nalez ako najzakernesjiu formu pomsty bafunarmi, len za to ze bol ako cisty lepsi nez dopujuce repre, tieto falosne pozitivne testy si organizoval vlastny zvaz vo vlastnom laboratoriu a cosledky sa striktne riesili interne

Takto postihnuty sportovec sa mohol snazit ocistit v medinarodnom labaku atd ale kedze mnoho statov malo podobne praktiky bola nepisana tucha dohoda ze sa do vnutornych intrig medinarodne org nebudu zapajat a ked si chce niekto interne potrestat sportovca falosne pozitivnym testom je to ciste vnutorna zalezitost toho ktoreho sportoveho zvazu tej ktorej krajiny.

O tychto svinarnach ziadny byvaly bafunar odvahu hovorit nema a tak kazdy kto si otvori zobak o dopingu a zacne slovami :

lebo Fico, sorry, lebo DDR, sa moze s tym strcit volakam

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Prachatice

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:41:01 (2011)

wagi muž 26.02.2014 21:50:36

>> rudo, 26. 02. 2014 20:51:10

Dík za upřesnění linku psal jsem to přes telefon ale stejně mě to zaujalo v té době jsem byl příliš mladý abych chápal nějaký doping natož různé souvislosti.Pro laickou veřejnost toho v té době moc neprosáklo.

Nalezené položky: 63 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.