Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Cizinecká legie a Cooperův test

Cizinecká legie a Cooperův test

Nalezené položky: 36 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 16.08.2007 13:58:23

Citát od zasvěceného, rady pro zájemce o službu –

„Fyzické testy nejsou kupodivu nějak náročné. Jedná se vlastně jenom o běh. Jde o to, uběhnout na klasické tartanové dráze /jedno kolo = 400m/ minimálně sedm a půl kolečka za dvanáct minut, což je 3000 m. Daleko větší naděje má ale uchazeč, který uběhne osm kol za dvanáct minut, což je 3200 m.“

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 16.08.2007 15:19:03

A autor chcel tym povedat…? … asi, ze k tomu, aby si bol clenom CL musis mat slusnu kondicku. To by som prosil, ked mas plnit ulohy v tak extremnych podmienkach. Koniec koncov maju za to aj slusne zaplatene.

avatar

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 16.08.2007 15:32:06

[quote=Mato]A autor chcel tym povedat…? … asi, ze k tomu, aby si bol clenom CL musis mat slusnu kondicku. To by som prosil, ked mas plnit ulohy v tak extremnych podmienkach. Koniec koncov maju za to aj slusne zaplatene.[/quote] Ne, ja nejsem ani jsem nebyl členem CL – mě jenom zaujala věta „Fyzické testy nejsou kupodivu nějak náročné“ Podle mě jsou 3km za 12 minut už docela náročné a 3200 už je docela nadprůměr.

A napsal jsem to jenom proto, že jsem si myslel, že by to mohlo ostatní zajímat…

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 16.08.2007 16:02:01

Aj ma to zajimalo, diky za info. Tiez som si nemyslel ze si bol clenom CL :) Podla prveho prispevku som vsak nevedel celkom presne urcit, o co islo.
Myslim si vsak, ze je potreba mat nadpriemernu fyzicku kondiciu, aby si zvladal ulohy v najtazsej voj. sluzbe na svete. Francuzi asi nerozdavaju statne obcianstvo len tak pre nic za nic (a asi ani ich zold nie je na zahodenie). Zabehnut za 12min. 3000m by nemal byt problem pre mladeho, zdraveho muza v dobrej fyzickej kondicii, co pravidelne sportuje a udrziava sa- najma ak ma aspiraciu stat sa clenom CL (a porusit tak niekolko zakonov vlastnej krajiny). Podla mojho nazoru na to ani nepotrebuje nejaky specialny bezecky trening- snad len by sa mal obcas prebehnut, aby vedel na com je. Takyto druh kondicie sa da ziskat aj v inych sportoch, ktore sa robia pravidelne.

avatar

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 16.08.2007 17:48:52

[quote=Mato]Aj ma to zajimalo, diky za info. Tiez som si nemyslel ze si bol clenom CL :) Podla prveho prispevku som vsak nevedel celkom presne urcit, o co islo.
Myslim si vsak, ze je potreba mat nadpriemernu fyzicku kondiciu, aby si zvladal ulohy v najtazsej voj. sluzbe na svete. Francuzi asi nerozdavaju statne obcianstvo len tak pre nic za nic (a asi ani ich zold nie je na zahodenie). Zabehnut za 12min. 3000m by nemal byt problem pre mladeho, zdraveho muza v dobrej fyzickej kondicii, co pravidelne sportuje a udrziava sa- najma ak ma aspiraciu stat sa clenom CL (a porusit tak niekolko zakonov vlastnej krajiny). Podla mojho nazoru na to ani nepotrebuje nejaky specialny bezecky trening- snad len by sa mal obcas prebehnut, aby vedel na com je. Takyto druh kondicie sa da ziskat aj v inych sportoch, ktore sa robia pravidelne.[/quote] Ono spíš než o fyzičce to bude o psychice :Oficiálních požadavků na uchazeče mnoho není. Vlastě jsou to pouze věk mezi 18 a 40 roky a dobrý zdravotní stav. Jak asi sami tušíte, tyto předpoklady samy o sobě nestačí. Začněme popořádku:

Zdravotní stav a fyzické předpoklady – v podstatě se dá říci, že jakákoliv vážnější zdravotní vada uchazeče vážně handicapuje. Vyžaduje se opravdu perfektní zdravotní stav. Nejsou přípustné ani jizvy po vážnějších operacích. Co se týče zraku, je přípustná pouze malá oční vada (do půl dioptrie), ale i ta šance na přijetí velice snižuje. Ani alergie se netolerují, ale ty se dají někdy zatajit. Viditelné vady zubů, páteře, kloubů, kožní nemoci také znamenají konečnou. Výhodou je atletická postava, na výšce tolik nezáleží. Ideální věk je tak do třiceti let, jinak musíte nabídnout vysokou odbornost. Viditelná nadváha není přípustná. Tetování ani běžné jizvy nevadí.

Odbornost a vzdělání – čím více toho umíte, tím samozřejmě lépe. Každá znalost je uchazeči přičtena k dobru. Vítané jsou stavební či řemeslné profese, znalost elektrotechniky, počítačů …atd. Vhodní kandidáti bývají vojáci z povolání. Dobré jsou různé odborné kursy – zdravotní, potápěčské, parašutistické, řidičské oprávnění (C,E,T) a další. Co se týče výše dosaženého vzdělání, na tom tolik nezáleží. Důležité jsou skutečné dovednosti a praxe. Dveře jsou otevřeny jak uchazečům se základním vzděláním, tak i vysokoškolákům. Prodělaná vojenská služba je velkou výhodou, ale ani bez ní není nic ztraceno, pokud uchazeč prokáže jiné znalosti či dovednosti.

Minulost – doby, kdy se do legie hlásili v hojném počtu lidé prchající před zákonem jsou ty tam. Dnes jsou jakékoliv problémy s policií na škodu. Je zde ale možnost tyto problémy zatajit. Nějaké menší “škraloupy” nebo problémy (např. s úřady, s malými dluhy apod.) nevadí. Ideální uchazeč by měl být rovněž svobodný a bezdětný.

Dále: Osobní pohovory – tzv. „gestapo“

Osobní pohovory jsou tři. První je nejpodrobnější a trvá nejdéle. Odehrávají se samozřejmě v jazyce, kterým je uchazeč schopen komunikovat. Při prvním pohovoru jsou uchazeči taktéž sejmuty .otisky prstů a zaznamenány zvláštní znamení do osobního spisu /jizvy, tetování/. Doporučuje se, moc si nevymýšlet.

Otázky jsou stejné, jako dostával uchazeč už dříve plus některé další. To znamená : odkud uchazeč přijel, jak přijel, s kým přijel, vše o rodině, vše o rodinném zázemí, vše o vzdělání /roky, kdy jste studoval a pracoval a kde/, vše o zálibách, jak dlouho ví o legiích, co chce v legiích dělat, proč chce do legií, od koho o legiích ví /kdybyste se někdy do legií dostali, neuvádějte prosím jako zdroj vědomostí tyto materiály. Odpovědi jako televize nebo kamarádi úplně stačí/.

Dále se znova ptají na to, zda uchazeč nemá konflikty s policií, zda nebere drogy, zda je ženatý a má děti ap.

Druhý pohovor je kratší, v podstatě uchazeč dostává ty samé otázky.

Poslední, asi desetiminutový pohovor je před velitelem tábora a obsah je zase podobný.

abych nebyl nařčen z plagiátorství…pu­blikováno s polovičním svolením specnaz.cz

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 17.08.2007 08:04:13

No jasne- odolnost bude najdolezitejsia. Prezit niekolko rokov na misii v pusti, ci niekde v tropickom pralese- to chce viac nez len kondicku. Aj tak si myslim, ze clovek na tuto pracu musi byt tak trochu streleny a prinajmensom polovicny fanatik do vojenstva. Aka dlha je bezna sluzba? Teda, kolko rokov si musi clen CL odsluzit, pripadne co dosiahnut, aby dostaval nejaku dozivotnu rentu, ci ine vysluhy? Pokial viem, tak sluzba v cudzom vojsku bez povolenia armady statu, ktoreho si obcanom, je stale v SR aj v CR trestnym cinom… aj ked podla mojho nazoru, celkom zbytocne. Je to praca, ako kazda ina.

avatar

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 17.08.2007 08:42:13

Můžu se zeptat, co je ta cizinecké legie? nějak jsem asi něco nestihl ve škole :D 2 lastboyscout: Myslím, že 3 km za 12 minut na tartanu není až tak hrozné, ale to bude tím, že běhám. Nezvládám zase jiné disciplíny – i když jsem to léta nezkoušel, pochybuji, že bych ve vrhu koulí překonal 8 m… :) 2 Mato: Nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale vyznělo to jako že Francie má dobrou armádu. Někde jsem četl trochu s nadsázkou hodnocené všechny bitvy, kterých se kdy Francie účastnila. Končilo to slovy: „Jít do války společně s francouzskou armádou je jako brát si xylofon na lov jelena.“ :)

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 17.08.2007 08:57:52

Cudzinicka legia je najomna profesionalna armada, nezavisla na oficialnej Armade francuzska. Je zlozena prevazne z cudzincov a dostavala tie najhorsie ulohy- prevazne v koloniach v najhorsich prirodnych podmienkach, proti gerilovym skupinam, ale aj proti oficialnym armadam. V minulosti mala povest utociska pre renegatov, zlocincov a ludi, co sa pred niecim museli schovat. V CL sa na nic nepytali, najali Ta a ak si tam dost rokov vydrzal, ziskal si francuzske obcianstvo, zold a nejaku rentu. CL zasadne nikoho nevydavala na stihanie a ich vojaci boli pre svet anonymni. Ma povest najtvrdsej armady na svete. Nemusi sa dodavat, ze umrtnost tam byvala o dost vyssia ako v normalnych armadach, ale ten kto prezil, musel byt vycvicenou zabijackou masinou. Sluzba v tejto armade bola a je trestnym cinom, ale ked sa k tomu sam nehlasis, nikdy to o Tebe nezistia. V dnesnej dobe je to uz trochu ine- najma to (ako pise lastboyscout), ze uz prestali prijimat vylozenych kriminalnikov. P.S.: je zname, ze Francuzi su hrdi na svoju krajinu, minulost a su nevrazivi voci Americanom- zabudaju vsak, ze im vzdy niekto musel v poslednom storoci zachranovat zadok (zhodou okolnosti vzdy USA), inak by uz ziadne Francuzsko neexistovalo. Kedze nechcem politizovat, snal len, ze s tym prirovnanim mas pravdu. Spolah na ich armadu a takticke schopnosti (pripadne dodrziavanie dohod- viz Mnichov) je velmi diskutabilny.

avatar

Celkem 90 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:20 (2002)
půlmaraton: 1:37:00 (2007)

Mikiš muž 17.08.2007 09:27:29

Je zvláštní, že je z fyzičky testován pouze běh – na rozdíl třeba od naší policie a armády. Vytrvalecký typ člověka mi totiž moc nesedí s ideálem vojáka.

Provokativní otázka: Kolik z běžců, pro které je zmíněný test brnkačka, udělá taky 10 shybů nebo 30 kliků? Já tedy ne :-( A naopak: pro „svalovce“ je často 3000 m za 12 min. boj.

avatar

Sokolov

Celkem 13617 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:52 (2004)
půlmaraton: 1:31:48 (2004)
maraton: 3:37:28 (2004)

koyama muž 17.08.2007 09:36:21

Fakt neuděláš 10 shybů nebo 30 kliků??????

(Ještě bych pochopil, kdybys napsal 30s a 100k.)

Motto: Kdo se odváží, zvítězí.
avatar

Zlaté Hory

Celkem 3829 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:30 (2007)

Vašek muž 17.08.2007 09:41:30

To je sice pravda, ale myslím že zrovna na deset shybů, třicet kliků i ten „cooprák“ se dá celkem rychle a účinně natrénovat. Kdysi jsem dělal nějaký test ve skautu(fit trojboj,tuším) a měl dosáhnout určitého počtu bodů, no a protože mi ostatní věci moc nešli, tak jsem musel udělat 34kliků,bylo mi třináct, a pár dnů jsem trochu klikoval a nebyl to problém:)

Motto: ...kam jsem šel,tam jsem utíkal
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 17.08.2007 10:47:28

10 zhybov je o dost tazsie predviest (s nadhmatom, bez mykania sa, pomaly vykonanych), ako nejakych 30 klikov. 30klikov je fakt brnkacka- to robim v seriach. 10 zhybov ako som popisal spravim raz a dva dni budem mat svalovicu. 3000m za 12min odbehnem 15× za sebou bez prestavky a ani sa pri tom nebudem velmi trapit. Pre kazdeho je tazsie nieco ine. Praveze moja predstava vojaka je predovsetkym mat vytrvalostne schopnosti (samozrejme nesmie byt slaby ako mucha). Pochod 50–80km denne napriec pustou nema nic spolocne so silovym vykonom.

avatar

Sokolov

Celkem 13617 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:52 (2004)
půlmaraton: 1:31:48 (2004)
maraton: 3:37:28 (2004)

koyama muž 17.08.2007 11:01:25

Souhlasím, že shyby jsou o něco těžší než kliky (obzvláště nadhmatem), ale i tak, díky tomu, že nemusím tahat nahoru moc velkou váhu, těch deset udělám. A to nijak neposiluji, stačí mi k tomu jen chodit plavat. Stejně tak souhlasím, že pro tenhle typ vojenské služby je asi nejdůležitější vytrvalost (i když asi trochu jiná než zjištěná Cooperovým testem). Vytrvalost a psychická odolnost.

Motto: Kdo se odváží, zvítězí.
avatar

Celkem 90 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:20 (2002)
půlmaraton: 1:37:00 (2007)

Mikiš muž 17.08.2007 14:48:55

Hm, hm, tak zanedbaná horní polovina těla, jakou mám já, je tedy zřejmě výjimka i mezi běžci…

avatar

Žďár nad Sázavou nebo Brno

Celkem 2784 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:07 (2011)
půlmaraton: 1:28:33 (2007)
maraton: 3:48:37 (2007)

Luckyboy muž 17.08.2007 17:17:41

v CZ mam jednoho byvaleho spoluzaka a jednoho znameho. spoluzak tam sel, protoze to je typicky vojensky nadsenec. a musim uznat ze je tam asi stastnejsi nez byl na VS, ale zpravy o nem uz nejakou dobu nemam. znamy tam sel asi hlavne kvuli penezum. co jsem ho potkal naposledy na dovolene (prijel domu), tak uz ho to docela zmahalo. se zabijenim se kazdy nemuze jen tak jednoduse vyrovnat. takze timto stavim psychickou odolnost a vytrvalost na prvni misto. za ni hned vytrvalost fyzickou. kdyz neni clovek unaveny, snasi stress a vsechno okolo armady mnohem lepe. oba ale nebyli nejaci vyrazne „armadni typy“ ani zadni sportaci. to vsechno se z uchazecu stane asi az pri vycviku.

Motto: Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. http://luckyboyonthetrail.blogspot.cz/
avatar

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 19.08.2007 19:12:22

Před pár lety jsem dělal série 15 přítahů.Zkoušeli jsme i přítahy s max.vahou,to se mě povedlo 40kg.Při lezení se to hodí. :) Dnes už je všechno jinak :),ale dvě serie po 10 přítazích ještě dám bez přípravy.Přece jen se mě trochu spraví horní polovina těla v zimě na běžkách nebo skialpech a v létě v kajaku. Určitě se hodí občas posilovat,minimálně jako kompenzace.

avatar

Celkem 350 km
Minulý měsíc 0 km

simka muž 19.08.2007 23:13:57

záleží taky ale na tom, jaké kliky má kdo na mysli. rozdíl je udělat třicet „klasických“ kliků naširoko a udělat třicet kliků na šířku ramen (však si to zkuste). jinak těch 30 kliků a 10 shybů udělám :) . zas je ale fakt, že běhání u mě teď hodně zaostává, už druhý měsíc mám celou nohu v rigidní ortéze :(

Motto: Naříkat není k ničemu, musí se znovu stavět!
avatar

Dexter muž 01.11.2007 17:24:32

Nerad tu uživatele lastboyscout a ostatní nějak opravuji, ale z omylu vás vyvést musím… podívejte se na http://www.legion-recrute.com/cz/ ať tu nekalíte vodu s příjimačem. Jinak za 12min 3.2km musíme běhat v prvním ročníku na Univerzitě Obrany, takže PRŮMĚRNÝ voják to zvládne bez problémů…

avatar

kalda muž 22.01.2008 09:53:56

zdravim vsechny,chtel bych jit do CL,a mam jeden dotaz-jak to zaridit se na nasich uradech,at uz se jedna ozdravotni a socialni a atd. preci jen clovek minimalne na pet let odejde ale pro urady stale existuje…?a co se tyka tech teles.testu-pokud nekdo ma problem udelat par kliku a shybu nebo ubehnout par kilaku tak at o tom ani nepremysli protoze podle me minimum nestaci

avatar

Celkem 3208 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:07 (2007)
půlmaraton: 1:48:00 (2007)
maraton: 3:51:21 (2007)

Šnek muž 22.01.2008 10:33:59

[quote=Dexter]Nerad tu uživatele lastboyscout a ostatní nějak opravuji, ale z omylu vás vyvést musím… podívejte se na http://www.legion-recrute.com/cz/ ať tu nekalíte vodu s příjimačem. Jinak za 12min 3.2km musíme běhat v prvním ročníku na Univerzitě Obrany, takže PRŮMĚRNÝ voják to zvládne bez problémů…[/quote] nemusíte

http://behyaostatni.blog.cz/

Motto: Poslouchej své tělo http://behyaostatni.blog.cz/
avatar

Celkem 3208 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:07 (2007)
půlmaraton: 1:48:00 (2007)
maraton: 3:51:21 (2007)

Šnek muž 22.01.2008 10:40:27

[quote=simka]záleží taky ale na tom, jaké kliky má kdo na mysli. rozdíl je udělat třicet „klasických“ kliků naširoko a udělat třicet kliků na šířku ramen (však si to zkuste). jinak těch 30 kliků a 10 shybů udělám :) . zas je ale fakt, že běhání u mě teď hodně zaostává, už druhý měsíc mám celou nohu v rigidní ortéze :([/quote] To je pravda, ale hlavně záleží na tom, jaké mají být shyby, protože pokud mají být dělány do obou krajních poloh (dole vis na natažených rukou a na hoře bradu nad hrazdu), tak je to mnohem větší makačka a musí se to trénovat podstatně déle než kliky.

Motto: Poslouchej své tělo http://behyaostatni.blog.cz/
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 22.01.2008 16:17:49

Hahaha, dexter. Uz Vas vidim, ako vsetci zvladate 3200m… ani vo sne. Mozno po par kusoch z kazdeho rocnika. Nie ze by to bolo nieco vynimocne tazke, ale neverim Ti ani slovo.

avatar

Celkem 3208 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:07 (2007)
půlmaraton: 1:48:00 (2007)
maraton: 3:51:21 (2007)

Šnek muž 22.01.2008 18:06:58

[quote=Mato]Hahaha, dexter. Uz Vas vidim, ako vsetci zvladate 3200m… ani vo sne. Mozno po par kusoch z kazdeho rocnika. Nie ze by to bolo nieco vynimocne tazke, ale neverim Ti ani slovo.[/quote] máš recht Mato, souhlas s tebou. Někteří tam zvládnou i víc, ale aby průměr zvládal 3200m a v pohodě (tzn. na maximum 3300–3500) je nesmysl. 3200m je na výtečně, ale aby prošli, tak myslím stačí nějakých 2900m.

Motto: Poslouchej své tělo http://behyaostatni.blog.cz/
avatar

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:27 (2008)
půlmaraton: 1:44:14 (2009)
maraton: 4:55:57 (2007)

Jecminek.Maselnik muž 22.01.2008 22:03:57

[quote=kalda]zdra­vim vsechny,chtel bych jit do CL,a mam jeden dotaz-jak to zaridit se na nasich uradech,at uz se jedna ozdravotni a socialni a atd. preci jen clovek minimalne na pet let odejde ale pro urady stale existuje…?a co se tyka tech teles.testu-pokud nekdo ma problem udelat par kliku a shybu nebo ubehnout par kilaku tak at o tom ani nepremysli protoze podle me minimum nestaci[/quote] nic mi do toho není, ale na úřadech bych se o cizinecké legii moc nebavil. Jestli se nemýlím, je služba v ní v rozporu s českými zákony. Ještě nedávno tedy tutově byla a nejsem si vědom, že by se to nějak měnilo.

avatar

Celkem 3543 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:13:04 (2004)

ED muž 22.01.2008 22:16:29

služba v cizím vojsku byla trestným činem, ale ve bratrské, pardon spojenecké armádě? google praví: „Češi, kteří se nechali naverbovat do armády jiného státu NATO nebo do francouzské cizinecké legie, se díky novele armádního zákona již nemusí bát v Česku vězení. Novela platí od začátku letošního roku, vztahuje se ale i na vojáky odvedené v minulosti. Do konce loňského roku za odchod do cizího vojska či k cizí policii hrozilo až osm let vězení, v případě ohrožení země dokonce deset let.“ – zpráva z roku 2005 (osobně si nejsem tak úplně jist, zda francie je skutečným členem nato ((excuse moi, otan)), ale to je již skutečně hodně off topic ;))

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 23.01.2008 08:21:04

Sluzba v cizim vojsku je stale trestnym cinom- aspon v Trestnom zakone. Postihovanie tychto skutkov vsak bude podla mojho nazoru velmi vlazne. Novela armadneho zakona s tym nic nespravi, pokial nedozna zmenu skutkova podstata opisana v Trestnom zakone, ktory je nadradeny akemukolvek zakonu ministerstva obrany. Na uradoch by som mlcal o intenciach vstupenia do CL. Od toho ma CL slusny zold a dochodok, aby si si nemusel vybavovat tu almuznu, co by si mohol dostat od statu.

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 23.01.2008 08:30:57

[quote=Šnek][qu­ote=Mato]Haha­ha, dexter. Uz Vas vidim, ako vsetci zvladate 3200m… ani vo sne. Mozno po par kusoch z kazdeho rocnika. Nie ze by to bolo nieco vynimocne tazke, ale neverim Ti ani slovo.[/quote] máš recht Mato, souhlas s tebou. Někteří tam zvládnou i víc, ale aby průměr zvládal 3200m a v pohodě (tzn. na maximum 3300–3500) je nesmysl. 3200m je na výtečně, ale aby prošli, tak myslím stačí nějakých 2900m.[/quote] Velmi dobre viem, ako dopadaju kazdy rok previerky zdatnosti v nasej armade a v radoch policie. Mozno kazdy 20.-30. da okolo 3000m. Povedzme, ze mladici na skole este nebudu mat take pivne pupky a tak verim, ze tak kazdy 10. da cez 3000m. Na to aby niekto odbehol 3200m v pohode za 12 minut, musi mat rezervu aspon 400m. 3600m a viac odbehnu velmi dobre trenovani sportovci (niektori profesionalni futbalisti, vrcholovi sportovci z vytrvalostnych sportov a samozrejme bezci). V armade som vedel iba o zopar jedincoch, co davali s prehladom cez 3,5km, vyjma Duklakov-bezcov, ale to vlastne ani neboli vojaci, ale bezecki profici. 3200m nie je naozaj tazke zabehnut, ak clovek pravidelne sportuje a ma urcite danosti- o nasich vojakoch (pardon- tu vojakoch CR) by som si vsak dovolil pochybovat. To skor vidim tych chlapov robit 20 zhybov, ako uhanat po drahe v tempe 3:40/km :)

avatar

Celkem 3208 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:07 (2007)
půlmaraton: 1:48:00 (2007)
maraton: 3:51:21 (2007)

Šnek muž 23.01.2008 09:17:59

[quote=Mato][qu­ote=Šnek][quo­te=Mato]Hahaha, dexter. Uz Vas vidim, ako vsetci zvladate 3200m… ani vo sne. Mozno po par kusoch z kazdeho rocnika. Nie ze by to bolo nieco vynimocne tazke, ale neverim Ti ani slovo.[/quote] máš recht Mato, souhlas s tebou. Někteří tam zvládnou i víc, ale aby průměr zvládal 3200m a v pohodě (tzn. na maximum 3300–3500) je nesmysl. 3200m je na výtečně, ale aby prošli, tak myslím stačí nějakých 2900m.[/quote] Velmi dobre viem, ako dopadaju kazdy rok previerky zdatnosti v nasej armade a v radoch policie. Mozno kazdy 20.-30. da okolo 3000m. Povedzme, ze mladici na skole este nebudu mat take pivne pupky a tak verim, ze tak kazdy 10. da cez 3000m. Na to aby niekto odbehol 3200m v pohode za 12 minut, musi mat rezervu aspon 400m. 3600m a viac odbehnu velmi dobre trenovani sportovci (niektori profesionalni futbalisti, vrcholovi sportovci z vytrvalostnych sportov a samozrejme bezci). V armade som vedel iba o zopar jedincoch, co davali s prehladom cez 3,5km, vyjma Duklakov-bezcov, ale to vlastne ani neboli vojaci, ale bezecki profici. 3200m nie je naozaj tazke zabehnut, ak clovek pravidelne sportuje a ma urcite danosti- o nasich vojakoch (pardon- tu vojakoch CR) by som si vsak dovolil pochybovat. To skor vidim tych chlapov robit 20 zhybov, ako uhanat po drahe v tempe 3:40/km :)[/quote] Já bych to třeba určitě nezaběhl. I když … Včera možná jo, protože po zahájení 2.etapy odvykání kouření jsem běžel na 12 km jako střela?!

http://behyaostatni.blog.cz/

Motto: Poslouchej své tělo http://behyaostatni.blog.cz/
avatar

Celkem 3543 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:13:04 (2004)

ED muž 23.01.2008 21:56:49

[quote=Mato]Sluzba v cizim vojsku je stale trestnym cinom- aspon v Trestnom zakone. Postihovanie tychto skutkov vsak bude podla mojho nazoru velmi vlazne. Novela armadneho zakona s tym nic nespravi, pokial nedozna zmenu skutkova podstata opisana v Trestnom zakone, ktory je nadradeny akemukolvek zakonu ministerstva obrany. Na uradoch by som mlcal o intenciach vstupenia do CL. Od toho ma CL slusny zold a dochodok, aby si si nemusel vybavovat tu almuznu, co by si mohol dostat od statu.[/quote] omlouvám se, má chyba (či nepřesnost), ale: § 115 Služba v cizím vojsku (1) Občan České republiky, který bez povolení koná službu ve vojsku cizí moci nebo v cizím ozbrojeném sboru, bude potrestán odnětím svobody na tři léta až osm let. přičemž s povolením pro armáy nato není zdánlivě problém… …ale háček je v tom, že prezidentská kancelář povolení dá – ale jen v případě, že spřátelená armáda potvrdí přijetí „rekruta“. a to CL nedá dřív než po jisté době zkušebního vojákování. hlava xxii po česku.

avatar

Jones muž 05.04.2008 23:39:09

za 12 minut jsem dal 2950m :( A muzu rict, ze tech 50 metru navic, to je drina

Nalezené položky: 36 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.