Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » výron kotníku

výron kotníku

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

krivavo žena 24.09.2014 19:22:17

Zdravím, Mám menší dotaz. Před rokem a pár měsíci jsem si způsobila výron kotníku. Léčba probíhala v pořádku, ale teď mě kotník bolí při pohybu a je oteklý. Bolest je snesitelná, ale není to zase minimální a tak mi to komplikuje život. Je mi 17 let a tak mě to trochu trápí. Chci se tedy zeptat, jestli nemáte někdo alespoň malé tušení, o co se jedná. Předem děkuji :-)

avatar

Duběnka žena 28.10.2021 14:32:04

Ahoj chtěla jsem zeptat pokud máte podobnou zkušenost jak se to u vás dál vyvíjelo. 4.9.21 jsem si při závodech tipů Sparťan přivodila můj první výron v životě. Výron vnějšího kotníku. Jinak jsem běžec. Běhám už 8let. Žádný extrémy 4 X týdně 7 km. Perfektní vyčištění hlavy. Už teď vím že jsem udělala blbost a nešla k doktorovi, ale stalo se. Každopádně nohu jsem bandážovala, ledovala a tapepovala. Běh jsem úplně vynechala na 7 týdnů. Dnes jsem poprvé vyběhla pouze na pohodu a krátkou vzdálenost s zpevňujícím návlekem. Bylo to bez bolesti akorát se mi stávalo že mi přebrnklo v kotníku ( omlouvám se za neodborný výraz) nebylo to bolestivé spíš nepříjemné. Asi stále uvolněný vaz, úpon. Je mi jasný že nepůjdu hned zítra znovu chci začít pomaleji. Každopádně nevíte jestli se to někdy dostatečně zatáhne??? Nebo si na to budu muset zvyknout??? Děkuji za odpověď hlavně mi nepište že jsem měla jít k doktorovi za to si popel sypu ještě teď na hlavu.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.