Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Zahřátí před strečinkem

Zahřátí před strečinkem

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Vojteew muž 19.08.2015 17:42:53

Moje otázka zní, jestli stačí jezdit třeba 15 minut na rotopedu a pak si dát 20 minutovej strečink ? Hlavně nohou protože mam problémy se zkrácenýma hamstringama. Momentáně to dělám tak že ze začátku jezdim 5 na rotopedu a pak jdu na 15 minut cvičit na balanční podložku kde provádím cviky jako přeslapování a být v dřepu nějakou dobu ATD… A pak se většinou tak 20 minut protahuju (spíše teda nohy). Problém je v tom že mi to nijak nepomáhá.Když se jdu protahovat tak jsou svaly unavený,při protažený v nich dokonce škube,prostě se necejtim uvolněně.A cviky jako panák ATD jsou pro moje koleno moc náročné.Tak se chci zeptat jestli nevíte třeba o něčem jak zahřát nohy abych je mohl protáhnou a neudělal si při tom úraz :-D.

avatar

Praha - Velká Ohrada

Celkem 4337,97 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:23 (2014)
půlmaraton: 1:51:50 (2015)

34Regulus muž 20.08.2015 22:13:01

No … co třeba vyzkoušet veslařský trenažér??? Když prostě trochu odflákneš ruce a trochu i trup tak by to mohlo být na nohy dobrý. Jinak mně hodně vyhovuje eliptický trenažér- takový to bláznivý lyžo-běžení :-) . Můžeš si vybrat jestli si zahřeješ přednostně nohy nebo ruce.

Motto: Než abych si srazil vaz na Olympu Mons, tak radši vylezu na židli , s tím že zítra vylezu na stůl a pozítří.....
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.