Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Registrace na závody » Tenzing Hillary Everest marathon 2018

Tenzing Hillary Everest marathon 2018

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

lochnes muž 20.11.2017 19:53:55

Rozhodol som sa v máji budúceho roku zúčastniť „Tenzing Hillary Everest marathonu“. Beží sa 29.mája 2018 zo základného tábora pod Everestom do Namche Bazar. Kto sa prihlási, musí sa dostať letecky do Kathmandu 15. mája alebo 16.mája, odtiaľ už je zabezpečený program až do 3.júna, resp. 4.júna ( dvojtýždňová aklimatizácia, nosiči, nocľah, strava,…). Cena je so všetkými poplatkami cca 3000USD ( okrem leteniek tam a späť ) Všetko o maratóne je na stránke www.everestmarathon.com. Naživo si závod z minulých ročníkov možno pozrieť na www.youtube.com.

Nechcem tam ísť sám. Hľadám priateľa, ktorý by to chcel so mnou absolvovať a vie dobre po anglicky ( ja som v angličtine slabý ). A musí mať voľný čas medzi 15.májom a 4.júnom 2018. Záujemca sa môže ozvať na e-mailovú adresu karak.stefan@gmail.com. Čas na registráciu sa kráti, môže sa prihlásiť max 450 bežcov z celého sveta.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.