Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » První ročník rodinného jarního běhu RUN4Ladronka startuje 22.dubna 2023 od 9 hod

První ročník rodinného jarního běhu RUN4Ladronka startuje 22.dubna 2023 od 9 hod

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Praha6 - Břevnov

RUN4Ladronka muž 05.03.2023 21:18:44

Ahoj sportovci, zpestřete si trénink, získejte motivaci k aktivnímu pohybu, a především udělejte něco pro své fyzické i psychické zdraví. Běžecká trať vede krásným a pro běh jedinečným prostředím jarního parku Ladronka, převážně po asfaltovém podkladu, který se vystřídá se dvěma šotolinovými úseky. Opravdu každý si libovolným tempem může proběhnout trasu 4,2 km. Ti zdatnější běžci mohou zvolit její dvojnásobek 8,4 km.

Startujeme v 8 kategoriích pro ženy a v 8 kategorií pro muže, a to podle věku, vždy od usedlosti Ladronka. Přestože se soutěží o nejrychlejší čas, který je měřený pomocí čipu, je důležité se zúčastnit a zvítězit hlavně tak nad vlastním pohodlím. Myslíme i na naše nejmenší. Pro ty jsme připravili hned 2 kategorie běhu a to na 420 m a 840 m, s cílovou rovinkou jako u velkých závodů. Na každého dětského běžce čeká sladká odměna a fotografie ze závodu. Pamětní medaile v cíli a občerstvení počká i na dospělé závodníky. Zdravotní dozor všech běžců je samozřejmostí. Užijte si přátelské prostředí běžeckých fandů ve volnočasovém parku Ladronka, který je k běžeckým závodům přímo stvořený a tradičně hojně využívaný. Navíc vám na běžecké trase bude bude fandit ocelový patron Ladronky a všech jejích běžců. Svojí účastí podpoříte i dva sportovní nadšence co se rozhodli zorganizovat svůj první běžecký závod a zkusit tak rozběhat minimálně celou Prahu 6.

Utáhněte si tkaničky běžeckých bot, nadechněte se a poběžte jarní Ladronkou s námi! Těšíme se na Vás! Tak kdo si půjde zaběhat s námi?

Více info: https://run4ladronka.cz/

Motto: Společně rozběháme Prahu
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.