Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Příliš moc energie, když jsi nemocný - jak to řešíte ?

Příliš moc energie, když jsi nemocný - jak to řešíte ?

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Agatha007 žena 03.01.2018 18:17:16

Ahoj Chci se zeptat, byla jsem si zaběhat 22. prosince, bylo to celkem v pohodě, ale po 3 dnech se něco stalo a naprosto se mi zablokoval krk, zpětně jsem usoudila že asi z toho běhu. Zapomněla jsem si vzít šátek přes pusu. Ale venku bylo kolem 6–7 C.

Každopádně už tak 7 dní se léčím s krkem, zkoušela jsem naprosto všechno vč. Priznicova obkladu, cibulový čaj, tantum verde, ale pořád mám dráždivý kašel a hleny v krku. K tomu ještě bolesti v zádech a občas hlavy. V krku mám jak kdyby kámen. Zejtra jdu teprve k doktorovi, ale popravdě moje nemoci bývají virózy,takže si od toho moc neslibuju.

Trápí mě ale jiný problém, a to je ten, že nemůžu spát . Teda můžu spát, ale bohužel usnu až tak kolem 9 ráno a proberu se kolem 5 večer. Jak mám nedostatek pohybu, tak mám i příliš mnoho energie na to, abych mohla usnout . Mám tolik energie v těle, že bych šla z fleku běhat, ale vim, že kvůli krku a zádům asi nemůžu běhat. Ale z toho sezení doma už mě trefí …

Máte to taky tak, že jste nemocní, ale chcete, fakt moc chcete běhat, a máte hodně neposedný nohy ? Pobíhám po pokoji sem tam, to že mám zánět v krku cítím jenom lokálně, stejně jak bolesti zad, ale běžela bych ..... máte nějakou radu na sport , co mám dělat ? Byl jste někdo běhat ještě při nemoci ? :D Protože mi přijde, že by se ten krk tím třeba prokrvil a bylo by to dobrý +bych usnula. ALe jsem nemocná už tak dlouho že nevim jestli riskovat, tak se ptám, jak to řešíte vy ostatní maniaci … je to fakt velká frustrace. Díky za nápady :)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.