Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » KUCHAŘKA: Krevní skupina A [článek]

KUCHAŘKA: Krevní skupina A [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

penzista muž 09.04.2008 07:46:18

Nechci nějak polemizovat, ale mám krevní skupinu A, maso mám rád, chutná mi a nedělá problémy. Je tedy pravda, že jíme především drůbeží a rybí maso, ale to spíše z dietních důvodů. Rajčata jím velmi rád, pivo moc nepiju, ale také z toho důvodu, abych nebyl jako bečka. Ještě že téhle dietě nevím co bych potom dělal.

avatar

matech muž 25.03.2010 09:46:17

No, je to všechno postavený trochu na nepavných záíkladech. už jen ta základní informace – to je že skupina A je méně častá než nula – jen tak pro zajímavost krevní skupina A je nejčastější – cca okolo 45–50%, za ní je O – 30–35%, pak B 15–20%, AB – 5–7%.

Motto: Štěstí přeje připraveným.

administrator 03.04.2010 13:32:26

Lidí s krevní skupinou A je o poznání méně než těch s nulou. Této krevní skupině se také často říká „krevní skupina vegetariánů“. I když to v praxi nemusí být tak úplně pravda. Ve vší obecnosti lze říci, že lidé s krevní skupinou A zpravidla hůře snášejí tmavé maso a mléko a některé mléčné výrobky.


Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.