Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Odchod z Runtasticu

Odchod z Runtasticu

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

mmks muž 09.12.2019 17:14:46

Jsem sváteční běžec, kdysi dávno jsem začal používat Runstastic a zůstal u něj, i když se mi zdálo, že aktualizace za aktualizací je to jen horší a horší (spousta pro mě zbytečných funkcí, otravování se sdílením atd.). Ale nechtělo se mi měnit, protože jsem do nich užíval hodně dalších aplikací – na kliky, shyby atd. a statistiku jsem měl pěkně při sobě (a ty aplikace mě fakt pomohly). Jenže teď jsem zjistil, že Runtastic přešel pod Adidas a že přestali podporovat webové rozhraní. Bylo občas fajn se na to podívat na větší obrazovce, případně si upravit trasu, třeba když jsem zapomněl vypnout běh a nahrála se mě i jízda autem.

Takže dotaz – je nějaká fajn aplikace, kam jde přejít z Runtastiku a hlavně do ní přehrát statistiku?

Děkuju.

avatar

mmks muž 09.12.2019 17:19:51

Aha, teď jsem skočil na play.google a dozvěděl jsem se, že statistiky jsou asi pryč bez náhrad. Super. Pokud někdo zjistil, jak je zachránit z mobilu tak sem s tím. Jinak poprosím o doporučení fajn běžecké aplikace.

avatar

foreteller muž 09.12.2019 18:48:33

Asi naj je Strava : strava.com

avatar

mmks muž 09.12.2019 19:29:48

>> foreteller, 09. 12. 2019 18:48:33

pro případné další naštvané uživatele bývalého Runtastiku. Export jde udělat, ale nelogicky ze stránek, které nepodporují :-/. Takže přihlásit se na stránky, nastavení, export, dojde mail, že export je připravený a link na stažení. Ještě musím dojít, jak pak vložit do jiné aplikace, ale aspoň něco.

avatar

mmks muž 10.12.2019 10:36:54

povídám si tady sám, ale doufám, že to někomu pomůže. Někdo šikovný vytvořil program, který dokáže převést JSON formát, ve kterém jde zálohovat Runtastic na GPX, který jde nahrát do Stravy. Občas někteří uživatelé hlásí chyby, někomu to funguje skvěle. Ale aspoň něco

Program netřeba stahovat, funguje na webu https://www.mielke.de/…verter--509/

Funguje, jen se musí dávat jen 25 souborů naráz a upravovat typ aktivity

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.