Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

K2K Trail Race

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 05.11.2016
Místo: Karlov, okres Jablonec nad Nisou, kraj Liberecký kraj
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 20km
Povrch: terén
Popis trati: *** K2K Trail Race *** Náš boj za záchranu přírodních cestiček, kde člověk není jen divák, ale je součástí životního prostředí. Technický závod pro labužníky plný stoupání, rychlých klesání a minimem asfaltu. http://www.revolutionmovement.info/propozice
Věkové kategorie: muži, ženy
Čas prezentace: 7:30
Místo prezentace: Karlov
Čas startu: 8:00
Místo startu: Villa Karlov
Startovné předem: Startovné činí 360,- je nezbytné, aby bylo uhrazeno nejpozději do 21.10.2016 Registraci provedete na emailovou adresu: revolmove@gmail.com, kde uvedete, že se chcete registrovat na tento závod.
Odměny: Hlavní odměna je krásná trať ale budou i ceny pro první tři místa v kategorii muži, ženy i malé překvapení pro všechny co dokončí.
Webové stránky: http://www.revolutionmovement.info
Kontakty: Jiří Kadeřábek
Facebookhttps://www.facebook.com/events/180629959035568/
Fotkyhttp://www.revolutionmovement.info/ztracen-stezky/