Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

7pohoří Šumava

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 22.10.2017
Místo: Železná Ruda, okres Prachatice, kraj Jihočeský kraj
Ročník: 1
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 20 km
Povrch: terén
Popis trati: Závody pro všechny, kteří mají rádi běh v přírodě – trail running! Pro děti a jejich doprovod je připraven dětský závod s Jetíkem. Žádný běh po asfaltu, pouze lesní cesty, stezky a technický terén. Objevujte nová místa, taková, kam se běžně nedostanete.
Věkové kategorie: m39, m40+, z34, z35+
Čas prezentace: 9:00
Místo prezentace: Železná Ruda
Čas startu: 11:00
Místo startu: Železná Ruda
Startovné na místě: 590 Kč
Startovné předem: Startovné nejpozději do 1. září 2017 (včetně) 490 Kč, (+ funkční běžecké tričko RaidLight s motivem 7pohoří ve výši 790 Kč)
Odměny: Po dokončení závodu pamětní medaile, soutěž o zájezd do Francie na Chartreuse Trail Festival. Pro medailové umístění jsou připraveny ceny: ultralehké vesty Raidlight Gilet Responsiv 10 L, běžecké batohy Raidlight TrailXP2/4Evo a TrailXP2/4Evo Lady
Webové stránky: https://7pohori.cz/cs/
Kontakty: Daniel Bláha
Facebookhttps://www.facebook.com/7pohori/?fref=ts