Tréninkové plány zdarma na miCoach.com

23.01.2011

Tréninkové plány zdarma na miCoach.com
foto: adidas

Programy pro různé druhy sportů: adidas neslevuje ze svého slibu zprostředkovat hlasový trénink pro lepší výkony těm, kteří mají o běhání zájem: na miCoach.com, stránkách věnovaným běhu a nejnovějším technologiím, zprostředkovává několik typů běžeckých tréninkových programů ke stažení zdarma.

Tréninkové plány jsou vhodné pro řadu různých sportů včetně běhu, basketbalu, fotbalu, tenisu a amerického fotbalu a díky různorodosti můžete vybrat ten nejvhodnější, který bude na míru přizpůsobený vašemu pásmu tepové frekvence a pomůže vám dosáhnout stanovených cílů efektivněji než tradiční tréninkové režimy. Platforma miCoach obsahuje šest tréninků s dokumentací, od plánů zaměřených na zlepšování osobního času, zvyšování rychlosti běhu, např. až po plány zaměřené na snižování tělesné hmotnosti a podobně. Na micoach.com si můžete sestavit vlastní individuální tréninkový plán, který vám pomůže zlepšit váš běh.

miCoach pomáhá běžcům a běžkyním stanovit si cíle a pak těchto cílů dosahovat tím, že sleduje tepovou frekvenci a říká běžci, kdy zpomalit nebo zrychlit, aby stanovené mety bylo dosaženo.

Hlasový trénink a „trenér v mobilu“ pro všechny: Společně s novými tréninkovými plány pro různé druhy sportů adidas nabízí další technologii pro běh, a to mobilní aplikací miCoach Mobile, kterou podporují vybrané druhy chytrých mobilních telefonů iPhone či Blackberry. Mobilní verze je stejně jako tréninkové plány ke stažení zdarma stránkách miCoach.com.

Jak nejmladší technologie miCoach Mobile funguje? Virtuální trenér na základě souřadnic GPS z telefonu sleduje trasu, kterou právě běžec zdolává, a během tréninku mu v reálném čase uděluje tréninkové pokyny na základě tempa a dalších údajů zadaných při nastavení. adidas miCoach nabízí to, co žádná jiná tréninková pomůcka: individuální systém, který v reálném čase reaguje na výkon v průběhu tréninku.

Od uvedení prošla aplikace řadou změn. Zvukové pokyny byly aktualizované skutečnými hlasy sportovců, takže se při běhu můžete „potkat“ s opravdovými sportovními veličinami. Myslíte, že by se vám někdy poštěstilo zaběhat si třeba s mistrem světa ve fotbale z roku 2010 a útočníkem španělského klubu FC Barcelona Davidem Villou nebo si pomyslně změřit síly s mistryní světa v pětiboji z loňského halového šampionátu v lehké atletice Jessicou Ennis ze Švédska.

Někteří lidé běhají jen pro čirou radost z pohybu, ale nesmíme zapomínat ani na ty, kteří chtějí dosažené výsledky v tréninku porovnávat. Od toho tu je stránka miCoach.com, s kterou lze jednoduše všechny typy osobních trenérů miCoach – vyjma modelu miCoach ZONE – synchronizovat. „Mozek“ trenéra miCoach PACER nebo aplikace miCoach Mobile si po spojení s PC stáhne k vyhodnocení veškeré měřitelné hodnoty dosažené v tréninku, analyzuje je a případně sestaví nový tréninkový plán podle toho, jakých výsledků chcete v tréninku dosáhnout. To, jak rychle stanovené mety dosáhnete už závisí jen na vaší disciplíně! Kromě analýzy dat je možné na stránkách miCoach.com zaznamenávat a ukládat oblíbené trasy a přiřazovat k nimi různé osobní informace.

Více o osobních trenérech adidas miCoach, nové druhy tréninkových programů či aplikaci miCoach Mobile ke stažení zdarma naleznete na miCoach.com. Na stránce adidas.cz/micoach najdete praktické informace a materiály pro trenéry miCoach PACER či ZONE v českém jazyce.

O portálu behy.cz

© Behej.com sro, využití obsahu jen po domluvě s provozovatelem webu
Design: yan (mupymup), programování: Liška webdesign