Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ROYAL BAY Extreme: komprese i do vody

ROYAL BAY Extreme: komprese i do vody
foto: Royal Bay

komerční prezentace | 19.05.2014 | přečteno: 9444×

Bude tomu rok a půl, co se na trhu objevila nová tuzemská značka kompresních doplňků ROYAL BAY. Obléknout si můžete kompresní podkolenky z výkonových řad Classic, Neon (v zářivých neonových barvách) a Thermo (zateplená varianta) nebo z regenerační řady Relax. Teď přidáváme řadu novou – Extreme. Čím je charakteristická?

Nové návleky ROYAL BAY Extreme mají nejsilnější kompresi z dosavadních produktů. Na škále komprese jsou zařazeny do kategorie velmi silná komprese. Jsou tedy ideální pro aktivní sportovce, kteří ze sebe chtějí dostat maximální výkon. Překračují své limity a nebojí se ani extrémních podmínek. Design návleku umožňuje, aby komprese cíleně působila tam, kde je potřeba – tedy na lýtkovém svalu. Sval podrží při sportovní zátěži tak, aby nevznikaly zbytečné rázy, které by mohly způsobit zranění. Zároveň vysoce zvyšuje efektivitu odplavování kyseliny mléčné z lýtkového svalu a urychluje tím regeneraci buď už přímo při výkonu, nebo po něm. Komprese je cílená na lýtkový sval, aby ho maximálně mechanicky podržela. V neposlední řadě eliminuje tvorbu otoků.

Návleky ROYAL BAY Extreme jsou rovněž vyrobeny z mikrovlákna, jedná se však o velice jemnou pletací vazbu, která umožňuje velmi silnou kompresi, ačkoli celkově je návlek tenký. Tím, že je návlek tenký, jednoduše rychle schne. Najde tedy široké uplatnění nejen u běžců, ale také u triatlonistů, duatlonistů, aquatlonistů a dalších akčních sportů.

„Tetovačka“ obepne a podpoří váš lýtkový sval. Krom toho však také obsahuje reflexní proužky, které oceníte, trénujete-li ve městě za soumraku či dokonce za tmy. Je to důležitý bezpečnostní prvek a ve vaší sportovní výbavě by určitě něco reflexního nemělo chybět. A nemusí to být zrovna jenom návlek Extreme. :)

Návleky jsou unisexové a jsou dostupné v šesti barvách. Jsou to klasické pastelkové barvy – bílá, žlutá, červená, modrá, zelená a černá. Velikosti jsou čtyři a tu vaši správnou určíte tak, že si změříte obvod lýtka v nejširším místě a vyberete příslušnou velikost z tabulky obvodů.

Z reakcí testerů:

„Tak příjemný materiál jsem snad ještě na kompresním prádle neviděla. Jsou opravdu velice příjemné a velmi dobře se nosí. Jen mi dělá trošku problém se do nich nasoukat, ale pak je to už dobré a při běhání z kopce do kopce a po asfaltu je jejich přínos opravdu znát.“

Helena Erbenová, Mistryně světa ITU v Cross Triatlonu

„Byla jsem s nimi plavat a v kajaku a uschly opravdu rychle.“

Natálie Jurčová, Mistryně republiky v letním biatlonu

„Materiál, design, barvy! Paráda!“

Lenka Horká, členka atletického klubu SK Babice, maratonská běžkyně

„Bomba, jsem z těch návleků fakt nadšený… sedí dobře… Materiál je příjemný, neměl jsem možnost vyzkoušet ve vodě, ale vypadá rychleschnoucí.“

Jaroslav Snášel, vicemistr světa v keirinu

„Mají větší kompresi než podkolenky ROYAL BAY. Jsou lehké, skladné a ten design zezadu vypadá dynamický akčně.“

Roman Baláž, Baláž EXTREME-TEAM Ostrava, 2.místo na MS v horském maratonu

„Materiál je velmi příjemný a sedne jako druhá kůže a poskytuje dobrou kompresi. Přímo ve vodě jsem sice nebyla, ale nacákla na sebe trochu bahna z louží…i z bílé vypráno bez fleků.“

Vanda Kadeřábková Březinová, běžkyně, koučka a redaktorka časopisu RUN

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 19.05.2014 15:30:58

Bude tomu rok a půl, co se na trhu objevila nová tuzemská značka kompresních doplňků ROYAL BAY. Obléknout si můžete kompresní podkolenky z výkonových řad Classic, Neon (v zářivých neonových barvách) a Thermo (zateplená varianta) nebo z regenerační řady Relax. Teď přidáváme řadu novou – Extreme. Čím je charakteristická?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.