Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyhrajte multifunkční triko Compressport ON/OFF

SOUTĚŽ: Vyhrajte multifunkční triko Compressport ON/OFF
foto: Compressport

komerční prezentace | 14.07.2014 | přečteno: 6325×

Znáte to velmi dobře, chystáte se na dlouhou trať plnou převýšení, náročných stoupání i prudkých klesání. Jak zvolit vhodné spodní prádlo, abyste pociťovali komfort a optimální tepelnou pohodu ve všech fázích výkonu? Představíme naši novinku COMPRESSPORT – multifunkční prádlo ON/OFF a v soutěži můžete vyhrát triko bez rukávů z této řady. SOUTĚŽ JE UKONČENA

Při stoupání se hodně namáháte a zahříváte, ale při sestupu nebo klidnějších částech vaše tělo snižuje teplotu. Běžné termoprádlo má sklony se chovat optimálně pouze v jedné fázi výkonu, máte tedy dvě volby: buď zvolit lehčí prádlo, ve kterém se nebudete přehřívat v náročnějších fázích výkonu ale při menší fyzické zátěži riskujete prochlazení nebo oblečete silnější thermovrstvu, zkusíte vydržet horko a nadměrné pocení a pak při zpomalení zchladnete do optimálního stavu. Ani jedna z těchto variant samozřejmě není dokonalá a obě přinášejí omezení výkonu i tepelné pohody.

Nová technologie firmy COMPRESSPORT ale přichází s unikátním řešením termoregulačního prádla a to ještě v kombinaci s kompresními vlastnostmi tkaniny. Nové multifunkční prádlo ON/OFF je skvělou volbou pro sportovce na delších tratích, horských túrách, běžkaře, trailové běžce – zkrátka pro všechny, kteří kombinují intenzivní i klidové fáze sportovního výkonu. Představme si, že naše tělo má dva módy – ON (zapnuto), kdy podává vysoký výkon, zahřívá se, zhluboka dýchá a tepová frekvence je vysoká a OFF (vypnuto), kdy se uklidňuje, ochlazuje, tep se snižuje. A právě tyto dva módy našeho těla řeší multifunkční prádlo ON/OFF. Jak to celé funguje?

ON efekt

Během intenzivního výkonu potřebujete více a více vzduchu pro lepší okysličení svalů. Hrudní koš se rozpíná a dech se zrychluje a prohlubuje. To obvykle vede k pocitu, že v klasickém (kompresním) sportovním oblečení se cítíte svázáni.

Speciálně navržená vlákna ON/OFF s množstvím vetkaných alveol se aktivují zvyšováním tělesné teploty, otevřou se a poskytnou tak dostatek prostoru pro hluboký nádech a zároveň propustí vzduch pro dostatečné ochlazování těla. Můžete tak dýchat zhluboka, budete se cítit ochlazováni a výkonnost nebude trpět žádným omezením.

OFF efekt

Dosáhli jste vrcholu a následně zpomalujete nebo začínáte sestup, vaše tepová frekvence se uklidňuje a váš hrudní koš zmenšuje svůj objem. Potřebujete ochránit proti vnějším vlivům (vzduchu, větru, zimě…) i proti svalovým otřesům při klesání. Vibrace svalů spotřebují hodně energie a jsou také zodpovědné za držení těla, nerovnováhu a zvýšené riziko zranění.

Alveoly v látce se uzavřou a chrání před teplotními změnami se zaručením vysoké komprese při sestupu s dokonale zpevněnými svaly.

ON/OFF triko kombinuje termoregulační vlastnosti s kompresními účinky a poskytuje tak perfektní ochranu před teplotními změnami i ochranu svalů při zátěži. Komprese pozitivně ovlivní kvalitu výkonu, neboť podporuje cirkulaci krve a pomáhá tak rychleji odstraňovat toxiny. Neméně je i důležitá ochrana svalů před otřesy, triko poskytuje lokalizovanou speciální ochranu bicepsů a předloktí.

Výhody a vlastnosti ON/OFF Multifunkčního prádla COMPRESSPORT

Revoluční technologie pro optimální termoregulaci v každé fázi výkonu

Komprese pro ochranu svalů a podporu výkonu i rychlé regenerace

Pohodlí bezešvého střihu, měkkého a lehkého mikrovlákna

Hydrofobní vlákno odvádí pot i při vysoké zátěži

Antibakteriální a protizápachová úprava