Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ROYAL BAY® Extreme RACE: Kompresní návleky nejen pro závoďáky

ROYAL BAY® Extreme RACE: Kompresní návleky nejen pro závoďáky
foto: Royal Bay

komerční prezentace | 12.04.2018 | přečteno: 5282×

Sportovní značka ROYAL BAY®, stálice na domácím i evropském trhu s kompresními produkty, rozšiřuje svou nabídku o nový model RACE. Nabízí ho v atraktivních jarních barvách, ale především s perfektními funkčními benefity, které ocení jak hobíci, tak vrcholoví sportovci při venkovním sportování i indoor aktivitách.

Výrobková řada Extreme se hned po uvedení na trh v roce 2014 stala bestsellerem v portfoliu značky. Sportovci si oblíbili hladké úpletové zpracování s velmi jemným zpracováním švů i osvědčené pastelové barvy. Typickým rysem celé produktové řady je cílená VERY STRONG komprese, která je oporou svalu. A protože ve vývojovém oddělení v Krkonoších nespí na vavřínech (ač vavřín královský je vlastně překladem této značky), přichází s novinkou – lýtkovými kompresními návleky ROYAL BAY® Extreme RACE.

Můžete se těšit na osvědčené materiály: jemné mikrovlákno, které přes sílu komprese příjemně hladí pokožku nohou a velmi efektivně odvádí vlhkost od těla, vysoký podíl Lycry®, který zajišťuje kvalitní kompresi a její dvojité ovinutí chrání pokožku před stykem s holým elastanem. Ten totiž může u citlivých jedinců vyvolat mírné podráždění pokožky. Kvalitativně bezprecedentní SOFT COMFORT Lycra® navíc díky svým výborným vlastnostem končetinu nikdy nezaškrtí. Po náročném sportovním výkonu oceníte úpravy DeoSoft, která zvyšuje odvod vlhkosti od těla a drží nohy v komfortním prostředí, a Sanitized® s aktivními ionty stříbra proti nepříjemnému pachu a množení mikroorganismů.

Čím se Extreme RACE liší od sourozeneckého modelu Extreme? Zpracováním! Jedná se o odlehčený model, vzdušnější, přitom stejně pevný. Kouzlo? Ano, díky jedinečným výrobním technologiím dokážeme vyvinout a vyrobit něco podobného. Díky výrobnímu know-how si může značka hrát s detaily přesně sedící a přesně změřené komprese.

Kompresní podkolenka, nebo návlek? Po návlecích sportovci sáhnou z několika důvodů:

  1. vyhovuje jim komprese, ale trvají na „své“ ponožce v botě,
  2. potřebují kompresi na desítky, či stovky úmorných kilometrů a k tomu efektivně měnit ponožky,
  3. mají netypickou kombinaci velikosti chodidla a obvodu lýtka,
  4. nechtějí kompresky prát po každém použití (to u podkolenek úplně tak dobře z hygienických důvodů nejde).

A právě pro ultrapohodlné nošení návleků s ponožkami nabízí model seamlessové zpracování spodního lemu, kde kombinovat ponožky s návlekem je zase o něco příjemnější.

Barvičky táhnou, ale černá je černá

Ženy ocení zářivou pink barvu, muži jarní zelenou. To jsou barvy, které podpoří viditelnost sportovce při večerním sportování či za upršeného počasí. Anebo sáhněte po konzervativní černé. Nemusíte se přitom bát běhat ve tmě, protože ROYAL BAY® dbá na bezpečnost svých zákazníků a návleky opatřila reflexními prvky.

Pronikněte do tajů komprese a ochutnejte její přínos pro vaše tělo! Ze široké nabídky lze doporučit i další produkty, které lze s návleky vhodně kombinovat. Ať už se jedná o nízké sportovní ponožky střihu LOW-CUT z řad Classic, Neon či Air, nebo o kompresní šortky, které vám spolehlivě ochrání stehenní svaly.

Na velikosti záleží!

Celý život vám tvrdí, že na velikosti nezáleží? Omyl! U komprese je tomu přesně naopak. Správná volba jak velikosti, tak síly komprese, je naprosto zásadní podmínkou vaší spokojenosti s produktem a jeho funkčností. Vybíráte-li si kvalitní kompresní produkty, vždy mějte při ruce metr a měřte obvody svalů, na které je produkt určen! Jedině tak vám bude komprese příjemná, podpoří výkon a urychlí regeneraci svalů.