Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pryč s kompromisy. Inov-8 G-Series bortí limity odolnosti i přilnavosti

Pryč s kompromisy. Inov-8 G-Series bortí limity odolnosti i přilnavosti
foto: Inov-8

komerční prezentace | 10.07.2018 | přečteno: 7365×

Dříve sportovci museli volit mezi vynikající přilnavostí měkké pryže, která sice výborně fungovala ve vlhkých a mokrých podmínkách, ale velice rychle se opotřebovala, a tvrdší pryží s vyšší životností, která ale neposkytovala takovou přilnavost. Už však není důvod pro kompromisy. Nová pryž, kterou inov-8 vyvinul s Národním institutem pro grafén při Univerzitě v Manchesteru, stírá dosavadní limity nekompromisní přilnavosti. Představujeme vám novou G-SERIES.

inov-8 spolupracuje s britským Národním institutem pro grafén. Dříve si sportovci museli volit mezi vynikající přilnavostí měkké pryže, která sice výborně fungovala ve vlhkých a mokrých podmínkách, ale velice rychle se opotřebovala, a tvrdší pryží s vyšší životností, která ale neposkytovala takovou přilnavost.

Skutečně intenzivní výzkum, stovky prototypů a tisíce hodin testování, jak v terénu, tak v laboratoři, přinesly kýžené výsledky – sportovci již nemusí dělat kompromisní rozhodnutí. Nová pryž, kterou inov-8 vyvinul s Národním institutem pro grafén při Univerzitě v Manchesteru, stírá dosavadní limity nekompromisní přilnavosti.

VYTVOŘENA Z GRAFÉNU PRO SVĚTOVĚ OJEDINĚLÉ SPOJENÍ DLOUHÉ ŽIVOTNOSTI A NEKOMPROMISNÍ PŘILNAVOSTI

Grafén je přelomovou technologií. Je 200× pevnější než ocel, je tenký (vrstva uhlíku má tloušťku jednoho atomu), lehký, pružný a má neomezený potenciál.

Řada G-SERIES je díky němu o 50 % pevnější, o 50 % pružnější a o 50 % odolnější. Představuje tři naprosto rozdílné boty, každou navrženou přesně podle potřeb a tužeb vrcholových sportovců. Všechny využívají přelomových vlastností grafénu v podešvi a Kevlaru – používaného v neprůstřelných vestách – na svršku.

Historie:

1555 – grafit byl poprvé těžen z rašelinišť v oblasti Lake District na severu Anglie

2004 – vědecký tým Univerzity v Manchesteru poprvé izoluje grafén z grafitu

2010 – udělena Nobelova cena pro vědecký tým jako ocenění za přelomové experimenty s grafénem

2018 – značka inov-8 jako první uvádí na trh sportovní boty, které využívají přelomové vlastnosti grafénu, a díky nim přináší světově ojedinělé spojení životnosti a přilnavosti

MUDCLAW G 260

Převratná směs podešve obohacená o grafén spolu se strašidelnými 8mm vysokými špunty přináší kombinaci nekompromisní přilnavosti a dlouhé životnosti na měkkém a mokrém podkladu. Svršek doplněný o Kevlar – běžně používaný v neprůstřelných vestách – dává botě vysokou úroveň životnosti a prodyšnosti.

TERRAULTRA G 260

Převratná směs podešve obohacená o grafén přináší kombinaci nekompromisní přilnavosti a dlouhé životnosti na tvrdém podkladu, zatímco pokročilé technologie aplikované v mezipodešvi bodují vynikající rovnováhou mezi pohodlím a citlivostí.

F-LITE G 290

Převratná směs podešve obohacená o grafén přináší kombinaci nekompromisní přilnavosti a dlouhé životnosti do všech tělocvičen. Nová mezipodešev spolu se svrškovým materiálem zvedají laťku v oblasti pohodlí během workoutu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 10.07.2018 13:16:44

Dříve sportovci museli volit mezi vynikající přilnavostí měkké pryže, která sice výborně fungovala ve vlhkých a mokrých podmínkách, ale velice rychle se opotřebovala, a tvrdší pryží s vyšší životností, která ale neposkytovala takovou přilnavost. Už však není důvod pro kompromisy. Nová pryž, kterou inov-8 vyvinul s Národním institutem pro grafén při Univerzitě v Manchesteru, stírá dosavadní limity nekompromisní přilnavosti. Představujeme vám novou G-SERIES />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.