Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyhrajte balík sportovní výživy od firmy Penco

SOUTĚŽ: Vyhrajte balík sportovní výživy od firmy Penco
foto: Penco

komerční prezentace | 12.07.2018 | přečteno: 9193×

Nejenergetičtější gel na trhu. Ideální palivo pro nejrůznější druhy sportů. Zlepšuje vytrvalost a vytváří optimální podmínky pro vysoký výkon. Po zátěži urychluje regeneraci. O čem je řeč? O novém Penco® Energy gelu. Tento a další výrobky si budete moci namíchat do balíčku v hodnotě 1790 Kč, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mezi třemi vylosovanými.

Nové originální řešení otevírání sáčku pro snadnější manipulaci a ochranu životního prostředí. Penco® Energy gely neobsahují žádná zahušťovadla, základ tvoří jen speciální směs komplexních a jednoduchých sacharidů.

  • speciální směs maltodextrinů a jednoduchých cukrů
  • antioxidační systém – vitamíny C a E
  • obohacen o minerály sodík a draslík
  • neobsahují zahušťovadla
  • nové originální balení s ekologickým řešením otevírání sáčku

Nezbytnou podmínkou pro pokračování ve výkonu vysoké intenzity je zpomalení úbytku sacharidových zásob (svalového glykogenu) a právě pro tuto chvíli je tu Penco®Energy Gel – unikátní energetický gel, založený na kombinaci sacharidů, iontů a antioxidantů. Penco® Energy Gel zvyšuje hladinu sacharidového „paliva“ před, během a po zátěži. Přítomné ionty Na+ (sodíku) a K+ (draslíku) doplňují tyto minerály, ztracené potem během náročného výkonu. Penco® Energy Gel je obohacen vitamíny C a E, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, jehož nebezpečí hrozí zejména při extrémní fyzické zátěži. Navíc vysoký obsah vitamínu C (120 mg v každém sáčku, tj. až 150% doporučeného denního příjmu) pomáhá při náročných sportovních výkonech udržovat normální energetický metabolismus, posilovat imunitní systém a potlačovat únavu a předčasné vyčerpání.

Pokud sportovec před zátěží vhodně doplní živiny a energii, vystačí mu „palivo“ ve formě glykogenu, který je uložen ve svalových a jaterních buňkách, přibližně na jednu hodinu. Po této době je glykogen vyčerpán, výrazně poklesne hladina krevního cukru a výsledkem tohoto stavu je fyzická a psychická únava. Ta brání nejen podání kvalitního sportovního výkonu, ale vzhledem k tomu, že mozek nedostává potřebné palivo-glukózu, zpomaluje svou činnost. Navíc zhoršená komunikace mezi mozkem a svaly může být příčinou nesprávného rozhodnutí v rozhodující okamžik závodu nebo zápasu. K normální činnosti nervové soustavy a snížení míry únavy přispívá také vysoký obsah vitamínu C. Jeden sáček, (snadno se vejde do kapsy) dodá 413 kJ okamžité energie. Nárůst energie pocítíte nejpozději do 5–10 min.


SOUTĚŽ O SPORTOVNÍ VÝŽIVU PENCO V HODNOTĚ 1790 KČ

JAKÝ DRINK SI MÁTE NAMÍCHAT PO TRÉNINKU/ZÁVODU, POKUD NEMÁTE ZROVNA PO RUCE REGENERAČNÍ NÁPOJ? ODPOVĚĎ NAJDETE V JEDNOM Z PŘILOŽENÝCH VI­DEÍ.

Své odpovědi zasílejte na emailovou adresu: penco@penco.cz s předmětem „soutěž penco“.

Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce. Ti si budou moct vybrat výživu značky Penco v hodnotě 1790 Kč. Soutěž trvá 14 dní od její publikace. Po jejím skončení budeme výherce kontaktovat. Odesláním odpovědi do soutěže účastník souhlasí se zpracováním své emailové adresy pro zasílání novinek. Více info na www.penco.cz.