Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Osm finalistů ankety o top závod druhé půlky roku se představuje

Osm finalistů ankety o top závod druhé půlky roku se představuje
foto: Inov-8 Hostýnská osma

behej.com | 23.03.2019 | přečteno: 9524×

Každý měsíc nabízí kalendář běhů desítky zajímavých závodů, jak si má neznalý vybrat?!? Jedním ze způsobů je nechat se inspirovat ostatními. A právě proto je zde opět naše anketa o akci druhé půlky loňského roku. Do finále jste nominovali tuto osmičku.

Inov-8 Hostýnská osma

Oblíbený závod vedený po Hostýnských vrších. Trať má tvar osmičky, měří 69 kilometrů a nastoupáte na ní cca 3100 metrů. V semifinále si akce vedla nejlépe ze všech a postoupila z prvního místa, když získala 77 platných hlasů!

Klánovický půlmaraton

Čtvrtý ročník velmi povedeného závodu, který si však našel velkou oblibu již od svého premiérového konání. Krom hlavní půlmaratonské trati se závodilo i na 10 kilometrů, samostatná trasa byla i pro canicross a dětské závody. 49 hlasů v semifinále a druhá příčka. Jak dopadne ve finále?

Neon Run Praha

3200 běžců se koncem prázdnin zúčastnilo nočního pětikilometrového běhu, který nesl název Neon Run a konal se v Praze Na Vypichu letos již potřetí. V semifinále se mu vedlo skvěle a s 42 hlasy obsadil třetí příčku.

Běhej lesy – Jizerská 50 Run

Zimní Jizerská 50 je nejznámější běžkařský závod. Trasa letní verze kopíruje zimní předlohu a čítá varianty na 12, 23 a 50 km. Do finále postupuje ze čtvrtého místa (33 hlasů).

Vinařský maraton a půlmaraton

Závod pořádaný sympatickým spolkem Báječné ženy v běhu, běží se mezi vinicemi, převážně po cyklostezkách mezi obcemi Velké Bílovice, Čejkovice a Vrbice. Pátá příčka v semifinále a 32 hlasů.

Winter SkyRace

Poslední závod letošní skyrunningové sezony se odehrál jako obvykle na Ještědu s hojnou účastí české vrchařské špičky. Jak se ve finále povede produktu z dílny Honzy Dušánka? V semifinále obsadil šestou příčku s 29 hlasy.

Pražská stovka

Jubilejní 25. ročník vedl po stopách prvních ročníků akce na jih od Prahy. V číslech to znamenalo 125 km a 4500 m. Pražská stovka to u vás už jednou vyhrála, jak dopadne letos? Semifinále jí přineslo 23 hlasů a sedmou příčku.

Birell Grand Prix Praha

Keňský závodník Rhonex Kipruto tu časem 26:46 zaostal pouhé dvě vteřiny za světovým rekordem, ženské startovní pole zase ovládla nejlepším letošním výkonem 30:19 jeho krajanka Caroline Chepkoech Kipkurui. Průběh večerní Prahou si však užili i mnozí další! V semifinále od vás závod obdržel 22 hlasů a postoupil jako osmý.

A nyní je to na vás. Pusťte se do vyplňování připojeného dotazníku. Pořadatelé i my v redakci se těšíme na vaše hodnocení! V první půli dubna oznámíme vítěze.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 23.03.2019 18:37:50

Zapisujete si už do nového diáře závodní plány na rok 2019? Jak si vybrat běžecké akce, když jich je v kalendáři přes dva tisíce? Nabízíme námi vytipované běhy druhé poloviny roku, na vás nyní je, abyste ty – podle vás – nejlepší poslali do finále naší každoroční ankety o závody jara a podzimu. Hlas dávejte v anketě pod tímto článkem.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.