Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V čem běhat v zimě? Zkuste tyto výrobky anglické značky Ronhill

V čem běhat v zimě? Zkuste tyto výrobky anglické značky Ronhill
foto: Ronhill

komerční prezentace | 26.11.2019 | přečteno: 7682×

Blíží se zima a na krátké a hlavně delší běhy je třeba se patřičně obléci. V kterých produktech budete viděni i za tmy a ve kterých se nebudete cítit svázaní a limitovaní v pohybu? Jak odladit, aby vám za běhu nebylo moc vedro a přitom jste po doběhu nezmrzli? Zde jsou naše tipy na pěkné a užitečné vánoční dárky z kolekce Ronhill.

Třeba taková pánská, běžecká bunda Ronhill Momentum Afterlight Jacket. Větruodolná – voděodolná úprava DWR-C6 – lehká a prodyšná – vysoce reflexní – bezpečnostní kapsa – obsah vláken: 100% Polyester, tak v ní se určitě dá zima přeběhat. Jestli vás v této bundě řidič nebo cyklista ve světelném kuželu přehlédne, tak to bude známka toho, že by měl jít na oční vyšetření.

Samozřejmě pod bundu třeba něco „teplejšího“, třeba pánské běžecké triko Ronhill Stride Thermal 1/2 Zip Tee. Ideální jako termoregulační první vrstva. Optimálně odvádí pot od pokožky vně a udržuje mikroklima.

Samozřejmě i nohy by měly být chráněny proti chladu a to třeba běžeckými kalhotami Ronhill Everyday Slim Pant. Jsou ideální pro běžce, kteří nechtějí být nijak omezováni ve svém běžeckém kroku.

Každý běžec dosvědčí, že taková zima od nohou není nijak příjemná. To by mohly „vyřešit“ běžecké ponožky Hilly Skyline Anklet, které jsou ideální pro dlouhou zátěž v tom nejtěžším terénu. Perfektně větrají, respektive odvádí pot, jsou maximálně šetrné k plosce nohy. Není nic jednoduššího, než se na vlastní kůži, tedy nohy, přesvědčit!

A co pro dámy? Nabízí se třeba dámská běžecká bunda Ronhill Aspiration Windlite Jacket, v níž nebude mít studený vítr šanci. Je lehká a prodyšná s vysokou úrovní větruodolnosti, má vodoodpudivou úpravu, reflexní grafiku a lze na ni připevnit LED světlo.

Ovšem je třeba i něco přímo na tělo a jako první, termoregulační vrstvu možno použít dámské běžecké triko Ronhill Infinity Merino 1/2 Zip (50% polyester + 50% Merino). Nabízí vysoký stupeň prodyšnosti a účinný odvod vlhkosti z pokožky, je ze směsi přírodní vlny Merino a syntetického Polyesteru, přirozeně antimikrobiální materiál je odolný proti zápachu.

Prostě žádná omezení pro vás nebudou platit, rozhodující bude jen a jen vaše aktuální výkonnost. Pokud jste si mysleli, že už nelze dlouhé, elastické kalhoty vylepšit, tak lze. Především Power-mesh vložka je toho příkladem. To vše najdete v dámských běžeckých kalhotách Ronhill Stride Stretch Tight.

Jste-li náchylné na zánět dutin, určitě oceníte běžeckou čelenku Ronhill Run Print Headband. Zima od nohou je při běhu hodně nepříjemná, takže proč nezkusit dámské běžecké ponožky Hilly Photon Anklet.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 26.11.2019 14:36:18

Blíží se zima a na krátké a hlavně delší běhy je třeba se patřičně obléci. V kterých produktech budete viděni i za tmy a ve kterých se nebudete cítit svázaní a limitovaní v pohybu? Jak odladit, aby vám za běhu nebylo moc vedro a přitom jste po doběhu nezmrzli? Zde jsou naše tipy na pěkné a užitečné vánoční dárky z kolekce Ronhill />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.