Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Jihlavský půlmaraton letos kvůli Covidu nebude

Jihlavský půlmaraton letos kvůli Covidu nebude
foto: Jihlavský půlmaraton

tisková zpráva | 11.08.2020 | přečteno: 2097×

Pořadatelé rozhodli o přeložení tradičního vytrvaleckého běhu o rok. Důvodem je stále nejistá situace ohledně šíření viru Covid – 19 a s tím souvisejících bezpečnostních opatření. 13. září se v Jihlavě měl uskutečnit sedmý ročník Jihlavského půlmaratonu. Ten se nově uskuteční druhou zářijovou neděli, konkrétně 12. září 2021.

„Zdraví závodníků a diváků je pro nás prioritou. Hromadný start přivádí na jedno místo stovky lidí. Jak při startu půlmaratonu, tak i při startu doprovodného rodinného běhu. Uvažovali jsme nad alternativním startem jednotlivých běžců, ale to je bohužel nerealizovatelné. Trať vede ulicemi města, které jsou pro vlastní závod uzavřené automobilovému provozu. A to lze zajistit jen na několik málo hodin, ne například na celý den, aby tratí mohli proběhnout závodníci individuálně. Sejdeme se tedy společně při startu až za rok. Přeji všem našim účastníkům dobrou běžeckou formu a pevné zdraví!“, uvedl ředitel závodu Jiří Holoubek.

Organizátory akce jsou spolek Sliby – Chyby a Statutární město Jihlava, hlavními partnery závodu jsou společnosti AXIS a Ondráškova. Závod podporuje Kraj Vysočina.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 11.08.2020 13:50:13

Pořadatelé rozhodli o přeložení tradičního vytrvaleckého běhu o rok. Důvodem je stále nejistá situace ohledně šíření viru Covid – 19 a s tím souvisejících bezpečnostních opatření. 13. září se v Jihlavě měl uskutečnit sedmý ročník Jihlavského půlmaratonu. Ten se nově uskuteční druhou zářijovou neděli, konkrétně 12. září 2021.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.