Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Spolehlivá sluchátka nejen na sport? 5 důvodů, proč jsou FreeBuds 4i jasnou volbou

Spolehlivá sluchátka nejen na sport? 5 důvodů, proč jsou FreeBuds 4i jasnou volbou
foto: Huawei

komerční prezentace | 14.04.2021 | přečteno: 5287×

Bezdrátových sluchátek je na trhu nepřeberné množství. Pokud však hledáte prvotřídní kvalitu za parádní cenu, neměli byste přehlédnout nové Huawei FreeBuds 4i. Zaujmou kombinací spolehlivého systému ANC, baterie s dlouhou životností a jedinečného designu, což z nich dělá jednoznačného lídra v cenové relaci do 2 000 Kč. Podívejte se na pět důvodů, proč jsou FreeBuds 4i tou správnou volbou.

Segment nositelné elektroniky (wearables) je oblastí, v níž společnost Huawei nadále roste a posiluje svou silnou pozici. Posledním důkazem jsou nová sluchátka Huawei FreeBuds 4i s mnoha skvělými funkcemi, se kterými bodují v různých hodnoceních a testech. Špičková baterie, vytříbený design a pokročilý systém ANC jsou jen některými z předností, díky kterým se tato sluchátka stanou vaším „must-have“.

#1: Silná baterie s 10hodinovou výdrží

Už jste někdy používali bezdrátová sluchátka? Obvykle se vyznačují pohodlným nošením, ale také nutností neustálého nabíjení. Díky výjimečně dlouhé výdrži však vyčnívají Huawei FreeBuds 4i z konkurence na trhu. V kompaktním provedení těchto nových špuntů se nachází velkokapacitní baterie, která přináší dlouhou výdrž v malém balení.

Když je ANC (aktivní potlačování hluku) vypnuté, nabízejí FreeBuds 4i celých 10 hodin nepřetržitého přehrávání hudby nebo 6,5 hodin hlasového hovoru. Spolu s nabíjecím pouzdrem pak dosáhnou 22 hodin přehrávání hudby, případně 14 hodin hlasového hovoru. Špičková technologie rychlého nabíjení navíc poskytuje 4 hodiny dalšího poslechu již po 10minutovém nabíjení, takže se během dne nemusíte obávat o úroveň nabití baterie.

#2: Klasický design a prvotřídní zpracování

Huawei FreeBuds 4i, které jsou dostupné v barevných variantách bílé, černé a červené se vyznačují elegancí a jemností tvarů. V čem například? Efektivní křivky a vysoce lesklý povrch sluchátek jim dávají moderní a výjimečný vzhled. Oválné nabíjecí pouzdro, inspirované islandskými plážemi s černým pískem, je zepředu hladké, zatímco zploštělá záda umožňují snadné položení na rovný povrch.

Když už je řeč o designu Huawei FreeBuds, pochvalu si zaslouží také mimořádná komfortnost sluchátek. FreeBuds 4i kombinují nízkou hmotnost a konstrukci, která zajišťuje dokonalou přilnavost v různých situacích, například při běhu nebo cvičení. V každém balení jsou k dispozici tři velikosti měkkých silikonových špuntů do uší, což umožňuje vybrat si tu správnou velikost pro efektivní a pohodlné nošení.

#3: Efektivní potlačování okolního šumu

Aspekt, díky kterému jsou Huawei FreeBuds 4i ve své kategorii jedinečné, je efektivní systém ANC. Možná se ptáte, na jakém principu funguje – k detekci a filtraci ruchu využívají FreeBuds 4i zabudované mikrofony, následně aplikují algoritmy pro aktivní potlačení šumu k vytváření obrácených akustických vln, které hluk ruší.

Kdy je systém Huawei FreeBuds 4i ANC nejužitečnější? Třeba pro nejběžnější scénáře z každodenního života, jako jsou nákupní centra, veřejná doprava, hlasité kavárny nebo kanceláře.

#4: Čisté hovory bez vyrušování

Huawei FreeBuds 4i jsou také jedním z nejzajímavějších modelů pro hlasové hovory. Jejich promyšlený design totiž umožňuje kvalitní telefonování – vestavěné mikrofony dobře zachycují náš hlas i během pohybu, a jasně jej i přenášejí. Systém ANC vám navíc umožňuje soustředit se na konverzaci a eliminovat tím vnější rozptylování.

Aby se minimalizovalo rušení okolního hluku během hovorů, využívají FreeBuds 4i vysílání „invertovaných zvukových vln“ podporované dvěma externími mikrofony pro přesné snímání zvuku. Spolu s technologií neuronové sítě AI mohou sluchátka do uší mírnit rušení šumu pro čistý zvuk při hovorech. Tímto způsobem si mohou obě strany užít prvotřídní zážitek z volání.

#5: Snadnější komunikace s režimem Awareness

Tou pravou třešničkou na dortu mezi jedinečnými funkcemi FreeBuds 4i je režim Awareness. V čem jeho funkce spočívá? Když je režim aktivován, sluchátka využívají vestavěné mikrofony ke snímání okolních zvuků, což se hodí například při konverzacích.

Dlouhým sevření rukojeti sluchátek mohou uživatelé snadno přepnout z režimu ANC do režimu Awareness bez vyjmutí sluchátek. To umožňuje uživatelům lépe vnímat okolní zvuky i během poslechu a tak snadněji komunikovat s lidmi kolem.

Sluchátka HUAWEI FreeBuds 4i jsou k dostání od 6. 4. do 2. 5. za exkluzivní cenu 1799 Kč na www.alza.cz, v e-shopu HUAWEI STORE (www.huawei.cz), v HUAWEI EXPERIENCE STORE na Chodově a v obchodním centru Quadrio. Od 3. 5. budou FreeBuds 4i k dostání už za běžnou cenu 1999 Kč u všech obvyklých distributorů.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/…iMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/…eimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/…eimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 14.04.2021 09:21:57

Bezdrátových sluchátek je na trhu nepřeberné množství. Pokud však hledáte prvotřídní kvalitu za parádní cenu, neměli byste přehlédnout nové Huawei FreeBuds 4i. Zaujmou kombinací spolehlivého systému ANC, baterie s dlouhou životností a jedinečného designu, což z nich dělá jednoznačného lídra v cenové relaci do 2 000 Kč. Podívejte se na pět důvodů, proč jsou FreeBuds 4i tou správnou volbou.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.