Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Mizuno Prague Park Race má za sebou Divokou Šárku, nejrychlejší byl Američan

Mizuno Prague Park Race má za sebou Divokou Šárku, nejrychlejší byl Američan
foto: Mizuno Prague Park Race

tisková zpráva | 28.06.2021 | přečteno: 3919×

Druhý závod série Mizuno Prague Park Race proběhl v sobotu v Divoké Šárce. Již popáté se běželo v nádherném prostředí Šáreckého údolí, kde na běžce čekala – oproti trase v Průhonicích – trailovější trať. Na výběr bylo ze dvou možností, kratších 8 km a delších 14 km, obě ale měly v závěru náročné stoupání od Čertova Mlýna, které prověřilo každého běžce.

Na hlavní, 14km trati byl nejrychlejší americký expres, čtyřicetiletý Paul McCall, který prolétl cílem za 59:07, 25 sekund později na druhém místě doběhl Michal Zbuzek z teamu Orlen Unipetrol a třetí Jan Karban z týmu Salomon/Sunnto.

Mezi ženami vyhrála dlouhou trať Hana Veljačiková z Varegg IL teamu. Kratší, 8km trať vyhrál Janis Mach z Dukly Praha, který zaostal téměř čtyři minuty za traťovým rekordem týmového kolegy Jáchyma Kováře a v ženách byla nejrychlejší Alena Tylšová ze Salming Praha Pankrác.

Nejen dobrá káva a osvěžující zmrzlina čekaly na všechny závodníky v cíli, ale i bohatá tombola, v níž byly hlavní cenou běžecké boty Mizuno a spousty dalších cen od partnerů závodu.

Závěrečný závod ze série Mizuno Prague Park Race se koná v Prokopském údolí, a to v sobotu 23. října, registrovat se můžete již nyní zde: http://pragueparkrace.cz/…/registrace/

Další zastávkou organizátorů Prague Park Race je 11. září běžecká novinka Mizuno Labský půlmaraton – jedná se o rychlou a rovinatou trať v polabských lesích se zázemím na dostihovém závodišti.

Fotky z Divoké Šárky najdete zde: http://pragueparkrace.cz/…rka/galerie/

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 28.06.2021 18:47:20

Druhý závod série Mizuno Prague Park Race proběhl v sobotu v Divoké Šárce. Již popáté se běželo v nádherném prostředí Šáreckého údolí, kde na běžce čekala – oproti trase v Průhonicích – trailovější trať. Na výběr bylo ze dvou možností, kratších 8 km a delších 14 km, obě ale měly v závěru náročné stoupání od Čertova Mlýna, které prověřilo každého běžce.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.