Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Bezdrátové sportování s True Wireless sluchátky

Bezdrátové sportování s True Wireless sluchátky
foto: Phillips

komerční prezentace | 08.12.2021 | přečteno: 1971×

Když se řekne sportování, bývá problém najít sluchátka, která bez potíží zvládnou výzvu, jakou je právě běhání. Ideální volbou by proto pro milovníky hudby mohla být právě True Wireless sluchátka. Ta nejen dobře drží, ale hlavně jsou zcela bezdrátová. True Wireless sluchátka tak představují skvělou sportovní variantu s kvalitním zvukem. Jsou zkrátka připravená na aktivní život.

Bezdrátová sluchátka jsou na trhu už nějakou dobu, co je ale zásadní rozdíl, je právě zaměření. K dostání je široká škála typů, ale už jen málo z nich můžeme považovat za sluchátka opravdu vhodná na sport. Nyní se postupně dostávají do popředí nové vylepšené kousky, které zvládnou náročné aktivity, pot nebo prach. Mimo to díky spoustě nových funkcí ohromí uživatele například čidlem tepové frekvence.

TWS sluchátka nemají žádný propojovací kabel ani pásek, a to díky samostatné baterii umístěné v každém sluchátku. Zdroj energie je tím pádem zajištěn, a to bez nutnosti jakéhokoli kabelu. Na základě mikro přijímače získávají sluchátka pomocí Bluetooth signál z telefonu a ať už chcete poslouchat hudbu nebo si vyřídit hovor, vše velmi obratně zpracují. Každé sluchátko má také zabudovaný mikrofon a u některých značek se setkáme se samostatným ovládáním přímo na povrchu sluchátka. Jedná se buď o možnost vypnou/zapnout, přijmout hovor nebo například zapnout Google Assistant nebo Apple Siri.

Skvělý zvuk, dobré basy a pasivní izolace okolního hluku je součástí téměř každých lepších kousků. Na jedno nabití vydrží několik hodin, a když už se vybijí, je tady pouzdro, které je schopné sluchátka rychle dobít.

Design sluchátek se pohybuje nejen v různých barvách ale také ve škále velmi pěkných materiálů. Povrch je dělaný tak, aby odolal prachu a potu. Některé varianty jsou dokonce voděodolné, ale u této možnosti vždy velmi záleží, do jaké hloubky a na jakou dobu. Samotné gumičky do ucha bývají ve třech velikostech a v případě ztráty se dají koupit náhradní. Pro ty, co mají starost, že by mohly přijít o sluchátka a někde je „vytřepat“ se u některých typů prodávají také háčky za uši. Pouzdro bývá jediná položka, která potřebuje k nabíjení kabel.

Philips GO TAA7306 – navržená pro aktivní život

Jako velmi povedený kousek můžeme uvést sluchátka Philips A7306 True Wireless. Jsou ideální pro moderního sportovce a zaručují výjimečné přizpůsobení a pohodlí díky výběru ze tří různých barevných špuntů a tří odnímatelných spon na uši. Sportovní nadšenci mohou také sledovat svůj výkon pomocí vestavěného monitoru srdeční frekvence sluchátek Philips GO TAA7306, který je kompatibilní s většinou populárních fitness aplikací, jež jsou v současné době k dispozici.

Sluchátka poskytují vynikající ochranu před úrazy díky vodotěsnosti, odolnosti proti prachu a potu. A protože čistota je pro většinu uživatelů také nejvyšší prioritou, lze model TAA7306 vyčistit za něco málo přes 20 sekund díky funkci automatického čištění UV zářením v nabíjecím pouzdře. Uživatelé mohou také zůstat v bezpečí díky speciální funkci režimu poslechu okolí pouze jedním klepnutím, která umožňuje okamžitý přístup k okolním zvukům.

Parametry:

  • Bezdrátová sluchátka s technologií vestavěného monitoru srdeční frekvence
  • Šest hodin poslechu (plus 18 hodin navíc s nabíjecím pouzdrem)
  • Design: Měkce pogumované odnímatelné špunty a háčky za uši – vodotěsný, prachotěsný a odolný proti potu (bezpečné až do jednoho metru ve vodě po dobu 30 minut)
  • Podporuje Google Assistant a Apple Siri
  • Režim povědomí o okolní situaci. Aktivováno jedním dotykem

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 08.12.2021 12:16:35

Když se řekne sportování, bývá problém najít sluchátka, která bez potíží zvládnou výzvu, jakou je právě běhání. Ideální volbou by proto pro milovníky hudby mohla být právě True Wireless sluchátka. Ta nejen dobře drží, ale hlavně jsou zcela bezdrátová. True Wireless sluchátka tak představují skvělou sportovní variantu s kvalitním zvukem. Jsou zkrátka připravená na aktivní život.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.