Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nechce se vám ven, ani do fitka? Půjčte si běžecký pás či jiný stroj domů!

Nechce se vám ven, ani do fitka? Půjčte si běžecký pás či jiný stroj domů!
foto: Pujcovnafitness.cz

komerční prezentace | 12.01.2022 | přečteno: 5238×

Pokukujete po běžeckém pásu a váháte nad jeho cenou? Zkuste si jej na pár měsíců vypůjčit! Služba zapůjčení pásu na zimní sezónu nebo jen na vyzkoušení před nákupem funguje dlouho, ale řada lidí ji stále nezná. Přitom je to ideální řešení pro ty, kteří v zimě neradi běhají venku. Někdo se může hůře vyrovnávat s chladným vzduchem, kluzkým povrchem nebo tmou. Objednání a doručení stroje velmi je jednoduché i cenově dostupné! VYUŽIJTE AKCE PRO ČTENÁŘE BEHEJ.COM

O pořízení vlastního fitness stroje uvažuje mnoho lidí, ale často je odradí zkušenost přátel, kdy se ze stroje stal doma věšák na oblečení. Proto se v řadě domácností rozhodli stroje půjčovat. A ukázalo se mimo jiné, že cvičit na půjčeném stroji je u někoho větší motivací se do pohybu pustit.

Proč si běžecký pás domů jen půjčit:

  • Nechce se vám v zimě běhat venku ve tmě, na ledovce nebo ve sněhové břečce?
  • Nemáte čas chodit do fitness centra?
  • Chcete si svou vůli běhat doma otestovat před nákupem?
  • Je pro vás složité organizovat svůj čas s péčí o malé děti?
  • Nechcete běhat ve fitness centru před ostatními?
  • Máte doma málo místa a nechcete, aby vám tam pás překážel přes léto?

V Pujcovnafit­ness.cz mají na výběr z šestnácti různých modelů běžeckých pásů. Od těch menších, jejichž půjčení je ekonomicky velmi zajímavé, až po velké odolné stroje pro aktivní běžce, které půjčovali například na rozehřátí tenisovým legendám na Laver Cupu nebo Billie Jean King Cupu.


Pro čtenáře Behej.com nabízí www.pujcovnafitness.cz exkluzivní akci. Při pronájmu modelu běžeckého pásu HOUSEFIT SPIRO 20 iRun na dva měsíce zaplatíte pouze 4.900 Kč, čímž ušetříte 700 Kč. Stačí do poznámky při online rezervaci uvést kód BEHEJAKCESPIRO. Akce platí v lednu 2022 nebo do vyčerpání skladových zásob.


Při výběru běžeckého pásu, ale i dalších fitness strojů jako např. rotopedů, elipticalů, cyklotrenažérů a veslařských trenažérů je třeba brát v úvahu nejen váhu, ale i kondici sportovce a jeho ambice. Podle toho si pak vyberete sami nebo na zákaznické lince vhodný model a délku pronájmu. Standardní nájmy jsou na 1, 2, zvýhodněné na 3 měsíce nebo i déle. Pokud si nechcete stroj vyzvednout ve skladu, můžete využít dotovanou dopravu v pražském, středočeském, pardubickém a plzeňském regionu. Technici vám stroj přivezou až domů, umístí podle vaší volby a poskytnou základní instrukce. I sportovci ocení, že nemusí řešit transport těžkých strojů.

Abyste mohli hned začít běhat doma, stačí opravdu jen rezervovat stroj z nabídky běžeckých pásů (https://pujcovnafitness.cz/bezecke-pasy/). Všechno ostatní zařídí. Na vás je pak už jen udržet tréninkovou morálku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 12.01.2022 16:17:47

Pokukujete po běžeckém pásu a váháte nad jeho cenou? Zkuste si jej na pár měsíců vypůjčit! Služba zapůjčení pásu na zimní sezónu nebo jen na vyzkoušení před nákupem funguje dlouho, ale řada lidí ji stále nezná. Přitom je to ideální řešení pro ty, kteří v zimě neradi běhají venku. Někdo se může hůře vyrovnávat s chladným vzduchem, kluzkým povrchem nebo tmou. Objednání a doručení stroje velmi je jednoduché i cenově dostupné!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.