Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vyrazte do běžecké divočiny jen pár kroků od pražské MHD

Vyrazte do běžecké divočiny jen pár kroků od pražské MHD
foto: Mizuno Prague Park Race

Prague Park Race | 18.06.2022 | přečteno: 7709×

Užijte si ještě před létem druhou zastávku Prague Park Race v Divoké Šárce! Druhý závod ze série Prague Park Race se poběží v sobotu 25. června. Na všechny znovu čeká výběh od Čertova Mlýna. Kromě vrchařské prémie v závěru závodu si ale závodníci užijí především to nejhezčí z krásné skalnaté lokality kousek od stanice metra Nádraží Veleslavín.

Celé údolí Divoké Šárky lemují vysoké skály, mezi nimiž protéká Šárecký potok. Přírodní park je plný lesů i luk, širokých cest i úzkých pěšinek, střídají se kopce a seběhy, nad tím vším kulisa letadel mířících na Letiště Václava Havla. Závod opět nabídne dvě tratě, hlavní na 14 kilometrů a kratší na 8 kilometrů. „Závodníci si trasy chválili, tak jsme je zachovali a věnovali se spíše atmosféře celého závodu,“ shrnuje za pořadatele Roman Skalský.

Start hlavního závodu je od 10:45 hodin v kempu Džbán, před nímž mohou pohodlně zaparkovat ti, kteří nevyužijí blízké MHD. Nově také pořadatele zařadili i dětské kategorie, které jako doprovodný program startují od 10:15 hodin. V cíli po vyhlášení čeká účastníky oblíbená tombola, protože na Prague Park Race nevyhrávají pouze nejrychlejší!

Prague Park Race 2022

26.3.2022 Prů­honický park

25.6.2022 Divoká Šárka

8.10.2022 Konopiště

22.10.2022 Pro­kopské Údolí

Po vyprodaném závodě v Průhonickém parku zbývá do naplnění kapacity v Divoké Šárce ještě něco přes 100 běžců. Jak je u série Prague Park Race zvykem, kapacita závodu je omezena na 500 účastníků, což je maximální množství běžců, aby se podařilo adekvátně zabezpečit závod a vytvořit skvělou atmosféru, a přitom nenutit závodníky tlačit se na tratích s dalšími tisíci běžců.

Zvýhodněné startovné s možností objednání originálního běžeckého trička končí tuto neděli 5. června, online registrace pak 22. června, pokud se nenaplní kapacita závodu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PPRace muž 01.06.2022 10:26:06

Užijte si ještě před létem druhou zastávku Prague Park Race v Divoké Šárce! Druhý závod ze série Prague Park Race se poběží v sobotu 25. června a opět nabídne dvě tratě, hlavní na 14 kilometrů a kratší na 8 kilometrů. „Závodníci si trasy chválili, tak jsme je zachovali a věnovali se spíše atmosféře celého závodu,“ shrnuje za pořadatele Roman Skalský.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.