Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Actigo. Najděte závod na pár kliků, komunikujte lehce a moderně

Actigo. Najděte závod na pár kliků, komunikujte lehce a moderně
foto: Actigo

behej.com | 23.10.2023 | přečteno: 1940×

Máte již nějakou fyzičku a zalíbilo se vám prostředí běžeckých závodů? Možná jste zjistili, že v dnešní době informační přebujelosti a roztříštěnosti bývá složité nalézt rychle vše potřebné. Facebook? Weby? Google? Maily? SMS? Instagram?… Podobně jsou na tom pořadatelé, kteří aby se rozkrájeli, když chtějí oslovit tu svou „cílovku“ tím správným komunikačním kanálem. Platforma Actigo nabízí vše podstatné na jednom místě!

Jako pořadatelé můžete ztrácet potenciální účastníky, protože proces registrace a komunikace je pro ně příliš složitý a chaotický. Štamgasté již vědí, kde co pořídit, udělat a nalézt. Ale co ti ostatní?!? Každým rokem se skupina aktivních běžců mění! Už jen to, jak o sobě dát vědět, kde najít běžce, který bude na vaší akci spokojený a bude to dále šířit? Není nic horšího, než zklamaná očekávání a negativní zmínky o vás někde ve skrytu internetových diskusí…

Ale co kdybychom vám řekli, že existuje řešení? Actigo je vaše odpověď. Tato nová digitální platforma, na které vyšívá tým behej.com (který provozuje tyto stránky již od roku 2006), vám nabízí vše, co potřebujete. A na jednom místě. S Actigo můžete snadno najít a registrovat se na závody, sledovat své výsledky, propojit se s motivující komunitou běžců a dokonce připojit své oblíbené fitness aplikace Strava a Garmin.

Za ty roky jsme již pomohli tisícům běžců a stovkám pořadatelů závodů v České republice i blízkém zahraničí. Nyní nabrané zkušenosti přetavujeme v produkt, který svým pojetím nemá doma ani ve světě obdoby. Spojujeme komunitu běžců (později i triatlonistů, cyklistů a bajkerů, běžkařů…) s pořadateli a těm nabízíme nové způsoby komunikace a cílené propagace. Navíc vše ve spojení s časoměřiči, protože věříme v budoucnost a smysl digitalizace našeho sportu!

Díky Actigo můžete snadno spravovat své závody, komunikovat s účastníky a propagovat své akce na největší databázi běžeckých akcí a závodů v ČR. Můžete také využít našich pokročilých vyhledávacích a propojovacích funkcí, abyste našli a zaregistrovali se na závod.

Začněte využívat Actigo hned dnes a získejte přístup do světa běžeckých závodů a motivující komunity. Staňte se součástí největší databáze běžeckých akcí a závodů v ČR a užívejte si jednoduchost a pohodlí, které Actigo přináší svým uživatelům. Je úplně jedno, jestli si stáhnete apku do mobilu, nebo budete platformu používat na laptopu či stolním počítači. Pro lepší pohodlí se hodí velký monitor, ale nic se nevyrovná operativnosti, když si vzpomenete někde na autobusové zastávce, že jste zapomněli běžce upozornit, že termín závodu se posouvá o týden! Vše budete mít hotovo na pár kliků.

Neztrácejte další čas hledáním informací o závodech, registracemi na jedné každé stránce zvlášť a komunikací skrz různé platformy, které ani pořadatel nestíhá učíst. Připojte se k Actigo a objevte, jak může tato platforma zjednodušit a zlepšit váš běžecký život. Staňte se součástí komunity sportovců na Actigo! Zaregistrujte se hned teď. Změňte svůj běžecký život k lepšímu s Actigo!

* V aplikaci najdete 2700 závodů pro letošní rok a další neustále přibývají. Není detailnější databáze v Česku a na Slovensku!

* Pořadatelé bez časomíry získávají nástroj, kterým vyhodnotí výsledky závodu ihned po doběhu posledního účastníka. Jak to? Stačí k tomu GPX záznam trasy závodu a o vše ostatní se postaráme! Vyzkoušejte.

* Aktuálně je na platformě zaregistrováno 2650 uživatelů, chystáme integraci s databází uživatelů www.behej.com, čímž se přehoupneme přes 10 tisíc běžců, kteří pravidelně chodí na závody. Existuje snad lepší místo, kde primárně prezentovat váš závod?!?

* Aktivně propagujeme závody pořadatelů, kteří nám pomáhají s rozjezdem aplikace a jejím odladěním. V některých případech jsme zvedl příjmy ze startovného o několik desítek tisíc korun! Zapojíme naši redakci, pověsíme na web vizuály, pošleme cílený mailing, zvládáme sociální sítě a Stravu, pošleme notifikace přímo na mobil. Je toho fakt hodně, co byste jinak museli dělat sami.

* Jak postupovat, když jste pořadatel a chcete si otestovat aplikaci? Registrujte se zdarma jako běžný uživatel a v aplikaci najdete odkaz na přidání pořadatelských práv. Nemusíte pořádat hned závody, přes apku klidně svoláte zájemce o bezplatný společný výběh, případně si uděláte firemní běh pro radost a zážitek.

* Naším cílem je napodobit platformy jako Airbnb či Booking.com. Vzpomenete si ještě na dobu, kdy jste hledáním ubytování na dovolené trávili týdny? Zní to archaicky, že? Bohužel taková situace nadále panuje v oblasti hledání, přihlášení se a následného dodání výsledků a fotek ze závodu. Někdy je to až detektivní činnost, řada věcí vám unikne… S Actigo budete mít vše na jednom místě, ať už v mobilu v kapse, či na velkém monitoru počítače.

* Do Actigo převedeme i oblíbené (a světově unikátní) běžecké tabulky, které se navíc rozšíří o další distance a do žebříčku běžců budete moci bodovat nejen na maratonech, půlmaratonech a desítkách.

* Vyzkoušejte hned teď! A kam hlásit chyby, nedostatky a náměty na vylepšení? Ideálně emailem na podpora@actigo.app.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 09.10.2023 18:44:09

Máte již nějakou fyzičku a zalíbilo se vám prostředí běžeckých závodů? Možná jste zjistili, že v dnešní době informační přebujelosti a roztříštěnosti bývá složité nalézt vše, co potřebujete. Facebook? Weby? Google? Maily? SMS? Instagram?… Podobně jsou na tom pořadatelé, kteří aby se rozkrájeli, když chtějí oslovit tu svou „cílovku“ tím správným komunikačním kanálem. Platforma Actigo nabízí vše potřebné na jednom místě!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.