Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Dvě novinky Suunto! Hodinky Suunto Race a sluchátka Suunto Wing

Dvě novinky Suunto! Hodinky Suunto Race a sluchátka Suunto Wing
foto: Suunto

komerční prezentace | 13.10.2023 | přečteno: 4186×

Suunto představuje nové sportovní hodinky pro milovníky outdoorových sportů s AMOLED displejem, HRV, bezplatnými offline mapami a ohromující výdrží baterie. Sportovní GPS hodinky Suunto Race s velkým AMOLED displejem, pokročilými tréninkovými údaji a podrobnými offline mapami jsou určeny pro sportovce, kteří chtějí zlepšit svůj výkon a postavit se výzvě. Ideální pro trénink, závody i čas mezi tím!

Někteří lidé se rozhodnou o víkendech odpočívat, zatímco sportovci orientovaní na výkon se rozhodnou postavit se výzvě a užít si atmosféru na závodech. Zapálení sportovci chtějí dosáhnout svého osobního maxima a potřebují nástroj, kterému mohou důvěřovat a který je povede. Díky nejvyššímu standardu odolnosti spolu s offline mapami, tréninkovými a závodními funkcemi poskytuje SUUNTO RACE informace o dosažených pokrocích a pomáhá udržovat rovnováhu mezi tréninkem a regenerací.

Nové hodinky SUUNTO RACE se mohou pochlubit 1,43" displejem AMOLED s vysokým rozlišením a digitální korunkou, která umožňuje rychlý a snadný přístup k mnoha funkcím. Aby hodinky přinesly potřebnou jistotu na startovní čáru, jsou vybaveny vylepšenými tréninkovými ukazateli.

S hodinkami SUUNTO RACE lze snadno sledovat váš trénink, regeneraci a pokroky. Díky měření variability srdečního tepu, HRV, může každý posoudit svou úroveň regenerace a porovnat své nejnovější hodnoty s dlouhodobými hodnotami HRV a analyzovat, zda není jeho regenerace ohrožena. Bezplatné podrobné mapy lze stáhnout přímo do hodinek, takže sportovci vždy najdou svou trasu, a to i offline.

SUUNTO RACE zaujmou svou výdrží baterie: s přesným sledováním GPS lze trénovat 40 hodin bez přestávky a v denním režimu vydrží hodinky až 26 dní. SUUNTO RACE se dodávají v titanové verzi a ve verzi z nerezové oceli. Oba modely jsou testovány podle standardů Suunto, jsou testovány dle vojenských norem a odolávají povětrnostním podmínkám od –20° C do +55° C.

Hodinky jsou vybaveny odolným safírovým sklíčkem a jsou vodotěsné do 100 metrů.


ZAJÍMAJÍ VÁS INFORMACE O BOTÁCH, TEXTILU, DOPLŇCÍCH ČI SPORTTESTERECH? RADY A TIPY PROFÍKŮ ALE I OBYČEJNÝCH UŽIVATELŮ? PŘIPOJTE SE KE SKUPINĚ BĚŽECKÉ VYBAVENÍ NA FACEBOOKU!


SUUNTO RACE – VÁŠ TRÉNINKOVÝ SPOLEČNÍK

Sportovci nyní mohou přímo na hodinkách sledovat podrobný přehled o tréninkové zátěži, regeneraci a pokroku. Statistiky poskytované zdokonaleným monitoringem lze využít k zajištění plnění cílů každý týden. Údaje se porovnávají s průměrem předchozích týdnů, takže je snadné udržet se na správné cestě.

Díky měření variability srdeční frekvence (HRV) mohou sportovci vyhodnotit stav své regenerace a porovnat a analyzovat své aktuální hodnoty s individuální dlouhodobou hodnotou HRV. SUUNTO RACE podporuje různé venkovní a halové sporty s více než 95 sportovními režimy. Mezi nové funkce patří segmenty Strava pro sporty, jako je běh a jízda na kole, a nová funkce pro měření pohybu pro přidané parametry při výpočtu intenzity tréninku, například pro silový trénink a míčové sporty.

Stále se rozšiřující SuuntoPlusTM Store funguje jako bezplatné úložiště aplikací pro hodinky Suunto s aplikacemi pro jednotlivé sporty. Najdete zde mimo jiné nástroje pro vedení tréninku nebo další funkce, které vám pomohou více se věnovat vašemu oblíbenému sportu.

SKVĚLÁ PODPORA PŘI ZÁVODECH

Displej lze individuálně nastavit podle vlastních potřeb, takže během závodu stačí jediný pohled, abyste získali všechny důležité informace. Místo toho, abyste se trasu závodu učili nazpaměť, můžete si trasu a nejdůležitější body zobrazit na mapě.

Během závodů lze využít i další užitečné funkce. Funkce RaceTime poskytuje přehled o celkovém čase, o tom, zda je dodržováno správné tempo a jak dlouho to ještě potrvá do cíle. Zejména při delších závodech je funkce správy výživy velmi užitečná. Připomene vám, abyste se včas a dostatečně napili a v případě potřeby přijali potřebné živiny. Důležitý je promyšlený plán, jak využít občerstvovací stanice, abyste zůstali silní a závod dokončili úspěšně.

Dlouhá výdrž baterie je u hodinek určených pro závody zásadním kritériem. Čím delší je totiž závod, tím důležitější je, aby se na ně sportovec mohl spolehnout. I s jasným displejem AMOLED vydrží hodinky SUUNTO RACE až 40 hodin se sledováním polohy pomocí GNSS a maximální přesností díky plnohodnotnému dvoupásmovému sledování (L5). V denním režimu s aktivovaným měřením tepové frekvence vydrží až 10 dnů.

Spolehlivá navigace při tréninku a závodech

SUUNTO RACE přicházejí s podrobnými offline mapami zobrazujícími cesty, vrstevnice, vodní plochy a všechny další důležité orientační body. Globální mapy jsou k dispozici zdarma a lze je stáhnout pomocí Suunto aplikace. Díky navigačním funkcím, jako je navigace po trase a drobečková navigace, hodinky vedou sportovce po nových i starších trasách, takže se mohou soustředit na trénink a neztratit se.

SUUNTO RACE – KAŽDODENNÍ SPOLEČNÍK PŘI REGENERACI

I když netrénujete nebo nezávodíte, SUUNTO RACE poskytuje informace o celkové pohodě a důležité informace o každodenní aktivitě. Podporuje zdravý a aktivní životní styl pomocí informací o fázi regenerace, krocích, kaloriích, tepové frekvenci, spánku a mnoha další informací.

Suunto Race – Varianty

Hodinky bude možné zakoupit od 17. října na stránkách www.suunto.com nebo u místních Suunto prodejců. Ke dni uvedení na trh nabízí Suunto ke koupi dvě varianty hodinek Suunto Race: Suunto Race All Black (Stainless Steel) (10.960,– Kč / € 449,–) a Suunto Race Titanium Charcoal (13.390,– Kč / € 549,–).

SUUNTO představuje “open-ear bone conduction” sluchátka navržená sportovci pro sportovce

Někteří lidé si dopřávají pohodlí na gauči, zatímco sportovci dávají přednost čerstvému lesnímu vzduchu, potu a fyzickému výkonu. Společnost Suunto, která vždy hledá dokonalé řešení, dnes představuje nový audio produkt vyvinutý sportovci pro sportovce: nová open-ear sportovní sluchátka Suunto Wing s technologií přenosu zvuku přes lícní kosti. Na rozdíl od tradičních sluchátek, která přenášejí akustické vibrace vzduchem, používají sluchátka Suunto Wing inovativnější způsob přenosu zvuku.

Technologie Bone-sound přenáší vibrace přímo do vnitřního ucha přes lícní kosti a obchází tak ušní bubínek. Uživatelé tak mohou i nadále slyšet zvuky kolem sebe, například zvuk blížících se vozidel nebo zvonku na kole, což zvyšuje bezpečnost v městském prostředí i v přírodě.

Certifikace IP67 potvrzuje, že vydrží dočasné ponoření do hloubky maximálně jednoho metru vody po dobu maximálně 30 minut, takže jsou dostatečně odolné pro všechny povětrnostní podmínky. Odolají teplotám od –20 °C do 60 °C, takže jsou připraveny na jakékoli klimatické podmínky.

Technologie Bone-sound umožňuje přenášet vibrace přímo do vnitřního ucha přes lícní kosti a obchází tak ušní bubínek. To znamená, že okolní zvuky, jako je praskání začínající laviny nebo blížící se elektrické vozidlo, nejsou blokovány.

Tři tlačítka slouží k úpravě hlasitosti, přepnutí na další skladbu nebo přijetí telefonního hovoru. Pokud zrovna nemáte volnou ruku, žádný problém, telefonní hovory můžete přijímat a ukončovat kývnutím nebo potřesením hlavy stejně jako aktivovat ovládání hudby pro přechod na další skladbu.

Jasné LED diody umístěné na boku modulu za uchem zvyšují bezpečnost tím, že zvyšují vaši viditelnost. Různé režimy osvětlení lze nastavit v aplikaci Suunto.

Sluchátka lze plně nabít za pouhou hodinu a poté je lze používat přibližně 10 hodin. Nabíjení po dobu 10 minut mezi tím poskytuje až o tři hodiny delší dobu přehrávání. Přenosnou nabíjecí stanici, která je součástí balení sluchátek, lze použít jako powerbanku na cestách a prodloužit výdrž baterie až o 20 hodin. Úroveň energie je zobrazena na této dobíjecí stanici.

Sluchátka Suunto Wing budou k dispozici od 17. října 2023 za 4.860,– Kč / € 199,– v černé barvě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 13.10.2023 10:35:42

Suunto představuje nové sportovní hodinky pro milovníky outdoorových sportů s AMOLED displejem, HRV, bezplatnými offline mapami a ohromující výdrží baterie. Sportovní GPS hodinky Suunto Race s velkým AMOLED displejem, pokročilými tréninkovými údaji a podrobnými offline mapami jsou určeny pro sportovce, kteří chtějí zlepšit svůj výkon a postavit se výzvě. Ideální pro trénink, závody i čas mezi tím!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.