Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Někteří se rozhodli být nudní, Suunto si hraje s barvami!

Někteří se rozhodli být nudní, Suunto si hraje s barvami!
foto: Suunto

komerční prezentace | 25.01.2024 | přečteno: 1386×

Suunto Race je největší “peckou” od svého uvedení na trh na konci roku 2023. Nyní pokračuje ve svém úspěšném příběhu a přináší do rodiny tři nové barevné varianty. Nové varianty hodinek Suunto Race mají stejné produktové vlastnosti jako jejich sesterské modely Suunto Race Charcoal v titanové barvě a Suunto Race All Black z nerezové oceli a přinášejí další zpestření pro uživatele, kteří hledají barevnější styl.

Někteří lidé se rozhodli být nudní – my jsme se rozhodli hrát si s barvami! Rodina hodinek Suunto Race se rozrůstá: Suunto Race Amethyst, Suunto Race Midnight a Suunto Race Birch.

Hodinky SUUNTO RACE určené pro trénink a závody jsou vybaveny velkým AMOLED displejem, safírovým sklíčkem, inovativními tréninkovými funkcemi a podrobnými offline mapami. Design je pečlivě propracovaný a vytvořený pro sportovce, kteří chtějí zlepšovat své výkony a klást si výzvy. Je stvořen pro mnoho různých sportů pro trénink, závody i čas mezi tím.

Hodinky Suunto Race byly uvedeny na trh 13. října 2023. Od svého uvedení na trh, tedy jen něco málo přes tři měsíce, uživatelé hodinek Suunto Race z celého světa vygenerovali ohromující čísla: uběhli 830 000 kilometrů, ujeli 353 000 kilometrů na kole, nastoupali 36 milionů metrů a sledovali svou aktivitu celkem 247 000 hodin.

Nyní se hodinky Suunto Race budou nabízet také v barvách Amethyst, Midnight a Birch, což přináší do sortimentu další barvy. Ačkoli černá a tmavé barvy jsou nejoblíbenějšími variantami při výběru hodinek, tým, který stojí za vývojem produktu, zaznamenal rostoucí poptávku po jiných řemíncích a designech hodinek, aby vyhovovaly stylu každého jedince a dodaly mu osobitý styl. Barevné hodinky a řemínky jsou považovány za sportovnější a veselejší, stejně jako za moderní.

„V každodenním životě dávám přednost jednoduchým barvám. Ale když sportuji, mám ráda křiklavější, protože se cítím více jako při závodě. Trocha barev na zápěstí nejenže probudí jarní náladu, ale také motivuje k rychlým běhům,“ říká výtečná trailová běžkyně Kimi Schreiber.

Hodinky Suunto Race se mohou pochlubit 1,43" AMOLED displejem s vysokým rozlišením a digitální korunkou, která umožňuje rychlý a snadný přístup k mnoha funkcím. Pro zvýšení sebevědomí na startovní čáře jsou hodinky vybaveny tréninkovými metrikami, které poskytují nástroje pro přípravu na daný závod nebo náročnou výzvu a podporují rovnováhu mezi tréninkem a regenerací. Měřením variability srdečního tepu, HRV, lze vyhodnotit stav regenerace a porovnat poslední hodnoty s dlouhodobou HRV a analyzovat, zda není regenerace ohrožena. Vylepšené bezplatné mapy lze stáhnout přímo do hodinek, takže sportovci vždy najdou svou trasu, a to i offline.

Hodinky Suunto Race mají navíc působivou výdrž baterie: při nepřetržitém tréninku se sledováním GPS vydrží až 40 hodin a v denním režimu až 26 dní. Obě varianty hodinek Suunto Race z nerezové oceli a titanu jsou testovány podle standardů Suunto: jsou testovány podle vojenských norem a odolávají klimatickým podmínkám od –20° C do +55° C. Hodinky jsou vybaveny odolným safírovým sklíčkem a jsou vodotěsné do 100 metrů.

Software našich produktů neustále vylepšujeme a nové aktualizace a vylepšení hodinek Suunto Race můžete očekávat ještě na jaře 2024. Hodinky Suunto Race v nových barvách budou k dispozici od 25. ledna 2024. Více informací na www.suunto.com.

Suunto Race klíčové vlastnosti:

° 1,43" AMOLED displej s vysokým rozlišením

° Digitální korunka pro rychlou a snadnou navigaci v menu

° Měření regenerace HRV (variabilita srdečního tepu)

° Pokročilé tréninkové metriky pro sledování pokroku a regenerace

° 95 sportovních režimů na výběr + možnost vytvořit si vlastní sportovní režimy

° Bezplatné outdoorové offline mapy, které jsou přímo v hodinkách

° Špičková přesnost díky dvoupásmovému systému GNSS

° Vynikající výdrž baterie: 40 hodin při nejlepším sledování GPS a 10 dní v denním režimu – plně nabitá za pouhé 2 h

° Varianty z titanu a nerezové oceli, se safírovým sklíčkem

° Hmotnost: 69 g u titanové varianty a 83 g u varianty z nerezové oceli.

° Testováno podle nejvyššího vojenského standardu odolnosti (MIL-STD-810H) / od –20 °C do +55 °C

° Vodotěsnost do –100 m (10 ATM)

° Aktualizace a vylepšení softwaru prostřednictvím připojení k aplikaci Suunto

° Cena: 449 eur / 10.960,– Kč (nerezová ocel) a 549 eur/13.390,– Kč (titan)

° Příslušenství: Silikonový řemínek Suunto 22 mm Athletic 5 za 49 eur / 1.200,– Kč / 4 barvy a hrudní pás Suunto Smart heart rate belt pro měření srdečního tepu za 80 eur / 1.960,– Kč.

Další přírůstek do rodiny Suunto bude uveden na trh 25. ledna 2024: Nová sportovní sluchátka Suunto Sonic s kostním vedením. Suunto Sonic jsou mladším sourozencem sluchátek Suunto Wing s technologií kostního vedení, která byla původně uvedena na trh v říjnu 2023. Suunto Sonic jsou cenově příznivější verzí (149 eur / 3.650,– Kč) pro maximální požitek ze zvuku.

Sluchátka Suunto Sonic z titanu a silikonu váží 31 gramů a díky absenci LED světel po stranách působí štíhlým dojmem. Jsou ideální pro sporty s vysokou intenzitou a není problém je nosit s přilbou nebo čepicí. Lehký déšť ani pot je nemohou poškodit podle certifikace IP55.

O společnosti Suunto: Symbolizujeme dobrodružství. Novátorství je v naší DNA od roku 1936, kdy finský orientační běžec Tuomas Vohlonen hledal přesnější kompas a vynalezl nový způsob výroby kompasů plněných kapalinou. Dnes je Suunto na špičce v oblasti designu a inovací sportovních hodinek, potápěčských počítačů, kompasů a digitálních služeb, které využívají dobrodruzi po celém světě.

Jsme hrdí na to, že výrobky Suunto jsou nejen robustní, ale mají také estetičnost pro každý den, která odráží naši severskou identitu. Sídlo a továrna společnosti Suunto se stále nacházejí ve Finsku.

www.suunto.com

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 25.01.2024 10:03:20

Suunto Race je největší “peckou” od svého uvedení na trh na konci roku 2023. Nyní pokračuje ve svém úspěšném příběhu a přináší do rodiny tři nové barevné varianty. Nové varianty hodinek Suunto Race mají stejné produktové vlastnosti jako jejich sesterské modely Suunto Race Charcoal v titanové barvě a Suunto Race All Black z nerezové oceli a přinášejí další zpestření pro uživatele, kteří hledají barevnější styl.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.