Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

O víkendu se závodí na silnici i v terénu

O víkendu se závodí na silnici i v terénu

Daniela Havránková | 17.01.2012 | přečteno: 4106×

I v zimním přípravném období, kdy většina z vás nabírá v tréninku velké objemy kilometrů, se dá závodit. Zkusit můžete osvědčený silniční Běh milénia nebo některý z premiérových krosů. A pozor, na trati možná potkáte sněžného muže! Na desítku zase zvou do Grymova na Olomoucku.

Středočeský kraj

V sobotu se v Káraném poprvé uskuteční akce Sněžný muž 2012… po stopách Emila Zátopka. Poběží se 15 kilometrů v místech, kde trénoval jmenovaný olympijský vítěz dlouhých tratí. Na trase budou dvě kontrolní stanoviště s povinnou dovednostní disciplínou a sněžný muž!

Jihočeský kraj

V Chýnově (okres Tábor) si můžete střihnout šestikilometrový Běh milénia po zvlněném silničním okruhu. Jeho součástí bude i řada dětských běhů.

Olomoucký kraj

Podruhé se uskuteční v Grymově desítka s názvem Zimní běh kolem Bečvy. Závod spadá do poháru Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje. Prezentaci a start najdete v místním sportovním areálu. Organizátoři byli letos nuceni kvůli kácení stromů v Přerově změnit trasu závodu, jeho délka však zůstala stejná.

Moravskoslezský kraj

Svou premiéru si odbudou krosové závody Lowellpro Cross Landecká 10 a Lowellpro Fitness Cross Landecká 5 v Ostravě-Petřkovicích. Dějištěm akce bude areál Hornického muzea Landek.

Ústecký kraj

V neděli proběhne v rámci Zimní běžecké ligy běh Lestkovský okruh na 17,65 kilometru. Jde o nejdelší, ovšem také nejkrásnější pohárový závod. Připravte se na terénní okruh s těžkým tříkilometrovým výběhem.

Pardubický kraj

O svátečním dni se také koná ve Slatiňanech (okres Chrudim) tradiční desetikilometrový náročný kros Malá cena Monaka.

Slovensko

Bratislava zažije v sobotu závod Zimná desiatka a na neděli se tu chystá Stupavský MTB maraton na 29 kilometrů (převýšení 650 metrů), který můžete zkombinovat s během.


TERMÍNOVKA

ŽEBŘÍČEK BEHEJ.COM

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 19.01.2012 07:02:53

I v zimním přípravném období, kdy většina z vás nabírá v tréninku velké objemy kilometrů, se dá závodit. Zkusit můžete osvědčený silniční Běh milénia nebo některý z premiérových krosů. A pozor, na trati možná potkáte sněžného muže! Na desítku zase zvou do Grymova.
Odkaz na článek

avatar

Čelákovice

Celkem 22125,06 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:50 (2011)
půlmaraton: 1:32:39 (2011)
maraton: 3:23:50 (2011)

Láďa S. muž 19.01.2012 20:34:23

Chystá se někdo v sobotu na toho Sněžného muže do Káraného? Naní to jen nějaká soukromá akce? Mě to láká už jen proto, že bych stejně v týž den a v týchž lesích tutéž vzdálenost stejně nejspíš běžel :-D

Motto: Teprve se zabíhám...
avatar

Celkem 566 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:33:06

Lhota Petr muž 19.01.2012 21:27:36

Čau Láďo, já dorazím pokud mne něco nezastaví, pokud poběžíš potvrď svoji účast na email office@sportacademy.cz

Pořadatele neznám tak uvidíme do čeho vlezu:-)

Motto: Když nemůžeš tak přidej.
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.