Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Víkendové nabídce dominují desítky. Zkuste si ji taky

Víkendové nabídce dominují desítky. Zkuste si ji taky
foto: Martin Symon

Daniela Havránková | 27.02.2012 | přečteno: 4164×

Nabitou jarní sezonu běhů zahájí Kbelská Palestra 10, kde se očekává rekordní účast – rovná tisícovka běžců! Na desetikilometrovou trať závodníci vyběhnou i v Grymově a v Úpici, hitem bude též Modřický pohár.

Praha

Tahákem víkendu bude Kbelská Palestra 10, na kterou jsme již zvali v samostatném článku. Elektronickou registraci už využilo 900 běžců, čímž byla téměř vyčerpána kapacita závodu. Na místě bude ještě k dispozici asi 80 volných čísel.

První sobota v měsíci je již tradičně spojena s během Self-transcendence Race Dvě míle s úsměvem. Čeká vás 3,2 kilometru ve Stromovce a k tomu teplý lívanec v cíli.

Jihomoravský kraj

Brněnský běžecký pohár pokračuje desítkou nazvanou Modřický pohár, běží se i kratší závody od 800 metrů do 5 kilometrů.

Olomoucký kraj

V Grymově u Přerova se první víkendový den poběží silniční Grymovská desítka, která je součástí Velké ceny vytrvalců. Vede po rovině ve čtyřech okruzích, dětské závody odstartují již v 11 hodin.

Plzeňský kraj

Na kombinaci geocachingu s orientačním během láká akce Skrýše. V navigačním závodě je úkolem najít co největší množství skrýší ve stanoveném čase.

Královéhradecký kraj

Desítkou pro neděli bude Úpická desítka, její 7. ročník spadá do Velké ceny východních Čech a Zimní běžecké ligy. Její trať je obrátková, přesně změřena, běží se směrem do Ratibořického údolí a zpět.

Ústecký kraj

Na necelou osmičku po lesních cestách se můžete vydat do Loun, kde se koná Jarní přespolní běh – Memoriál Lucky Náprstkové.

Zlínský kraj

V neděli se ve Zlíně v průmyslové zóně Příluky běží Self Transcendence půlmaraton na rovinatém asfaltovém okruhu o délce 2,5 kilometru.

Kam na běžky

Ačkoliv se venku o slovo hlásí jaro, bílou stopu v sobotu ovládne Krkonošská 70 Kooperativy. Kromě hlavního závodu se poběží i 25 a 50 kilometrů.

Další lahůdkou je 5. Kudrnovská čtyřiadvaceti­hodinovka na běžkách. V okolí horského hotelu Paprsek v Jeseníku se pojede po 4,5kilometrovém okruhu s převýšením 55 metrů, start a cíl se nachází v nadmořské výšce 1 000 m.


TERMÍNOVKA

ŽEBŘÍČEK BEHEJ.COM

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 01.03.2012 14:07:31

Nabitou jarní sezonu běhů zahájí Kbelská Palestra 10, kde se očekává rekordní účast – rovná tisícovka běžců! Na desetikilometrovou trať závodníci vyběhnou i v Grymově a v Úpici, hitem bude též Modřický pohár v Brně.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.