Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Veletrh Sport Expo: Sport, adrenalin a zábava pro každého

Veletrh Sport Expo: Sport, adrenalin a zábava pro každého
foto: Petr Lhota

komerční prezentace | 05.05.2012 | přečteno: 7036×

Šestý ročník třídenního veletrhu sportovních potřeb a vybavení SPORT EXPO přivítá opět vstupným zdarma 10. – 12. 5. 2012 na Výstavišti v pražských Holešovicích návštěvníky všech věkových kategorií. Veletrh láká na super zážitky, skvělé výhry a rekordní počet vystavovatelů, kteří nabídnou své zboží za veletržní ceny! Na ploše 6 949 m2 se na veletrhu SPORT EXPO 2012 představí 92 vystavovatelů.

Veletrh MARATHON SPORT EXPO je sice spjat s prestižním pražským mezinárodním maratonem, ovšem nenechte se zmást. Samotný veletrh není zdaleka jen pro profesionální sportovce. „Doprovodný program veletrhu je maximálně atraktivní a vhodný pro celé rodiny, včetně čtyřnohých miláčků. Máme totiž pro každého něco a navíc spoustu soutěží o super ceny!,“ říká Markéta Holatová, tisková mluvčí pořadatelské Incheby Praha.

Pokud jste nikdy nestáli na in-line bruslích a hodláte to změnit, vezměte úsměv, odhodlání a přijďte. Zdarma Vám tady profesionálové ze společnosti INLINETALENT zapůjčí brusle a výuka jízdy, taktéž zdarma, může začít. Pokud jste naopak na bruslích zdatní, vyzkoušejte MF DNES In – line Party 6,5 km. Jedná se o nesoutěžní akci určenou bruslařům všech věkových kategorií, kteří propadli tomuto nádhernému sportu. Startuje se 12. května v 12:45 z prostor před vstupem do Průmyslového paláce.

Další báječnou akcí pro sportovně založené rodiny je Volkswagen Rodinný Minimaraton 4,2 km. Tento závod je vhodný pro rodiny i jednotlivce a je určen všem, kteří chtějí být součástí maratonského dění. Účastníci vybíhají ze Staroměstského náměstí v 9:40 hodin v neděli 13. 5. 2011.

Nemůžete právě běhat ani jezdit na kole či bruslích, ale zbožňujete dlouhé procházky s Vaším hafanem? Tak právě pro Vás je vhodná netradiční akce Pedigree Procházka se psy. Nenáročná cca 4,5 km dlouhá trať povede převážně příjemným prostředím parku Stromovka. Je vhodná pro děti, dospělé i celé rodiny. Jde o nesoutěžní doprovodnou akci, kterou navíc přispějete na charitu. Z každého startovného bude totiž zakoupen 1 kilogram krmiva pro chlupáče z útulků. Vy si odnesete kromě zážitků speciální startovní číslo, které navíc dostane i Váš pes, a v cíli získáte na památku medaili a speciální pamětní psí známku. Start této procházky je 12. května v 16 hodin před Průmyslovým palácem v Holešovicích. V cíli občerstvení pro Vás i Vaše pejsky.

Veletrh SPORT EXPO je vhodný také pro nákupy sportovního zboží za skvělé veletržní ceny, můžete si tu užít spoustu zábavy a dozvědět se mnoho zajímavého o svém zdraví. Máte například při sportu pocit, že Vám úplně nesedí boty na noze? Neváhejte a přijďte. Několik profesionálních firem Vám na veletrhu nabídne zdarma unikátní diagnostiku chodidel těmi nejmodernějšími přístroji. V případně zjištění nedokonalosti Vašeho chodidla dostanete rady a tipy, jak s problémem zatočit.

Své špičkové zboží Vám za akční veletržní ceny nabídne přes 90 českých i zahraničních vystavovatelů. Například ADIDAS, ALPI SPORT CENTRUM, ASICS, AXON SPORT, BLACKONE, CEREVELLUM, COMPRESSPORT, CRAFT, ENERVIT, FERRINO, FIVEFINGERS, GARMIN, HERVIS, HIGH-5, HUDY, ISOSTAR, JUREK, K2, KEEN, MIZUNO, MOOSE, NUTREND, O´STYLE, R2, REGATTA, RELAX, SALOMON, SCOTT, SIGG, SILVINI, SKINS, SUN SKI SPORT, SWEEP 69, VANGO, VIVOBAREFOOT, ZOOT a mnozí další.

Nenechte si ujít výstavu k poctě 60 let od triumfu Emila Zátopka na LOH v Helsinkách roku 1952. Veletrh SPORT EXPO nabídne také autogramiády známých sportovců a VIP osobností, prezentaci elitních atletů Volkswagen Maratonu Praha, dále běžecké, zdravotní a nutriční semináře, představí nové produkty a technologie, prezentaci více než 30 světových maratonů na jednom místě a nejširší nabídku běžeckého vybavení a služeb.

Velmi zajímavý bude v pátek odpoledne také rozhovor špičkového kardiochirurga profesora Jan Pirka s Alešem Tvrdým – mužem, který poběží maraton s transplantovaným srdcem.

Chcete zhubnout nebo naopak nabrat svalovou hmotu? Zajímá Vás, jaké jsou nejčastější úrazy a zranění při maratonském běhu a jak jim předcházet? Elitní běžci a olympijští maratonci Vám na seminářích na veletrhu poradí s technikou běhu a dýcháním, výživoví poradci zase zdarma poradí a vysvětlí, jak správně sportovat a nedopouštět se chyb, pokud chcete například výrazně zhubnout nebo naopak výrazně nabrat svalovou hmotu,“ vysvětluje Markéta Holatová, tisková mluvčí pořadatelské Incheby Praha.

A co víc, vůbec poprvé si můžete zdarma vyzkoušet adrenalinové lezení. Budou zde postaveny dvě boulderové věže, na kterých se leze bez lana a bezpečně padá do matrací. 10. a 11. 5. je připraveno lezení pro veřejnost na speciálních věžích včetně soutěží. Po celou dobu veletrhu bude možné si zapůjčit a otestovat lezečky od firmy Rock Pillars. Ve dnech 10. a 11. 5. budou věže zdarma k dispozici všem, kdo chtějí lézt či lezení jen vyzkoušet. 12. 5. proběhnou profesionální boulderové závody Boulder X. Závod bude započítán do rankingu ČHS a za cíl si klade udělat show vysokého standardu.

Třídenní veletrh SPORT EXPO je otevřen od čtvrtka 10. 5. od 12 do 20 hodin, v pátek 11. 5. a v sobotu 12. 5. vždy od 10 do 20 hodin. Vstupné je zdarma po celou dobu konání veletrhu. Registrace na soutěžní i nesoutěžní akce a vyzvedávání startovních čísel i doplňků probíhá během celého veletrhu. Další podrobné informace naleznete na www.sport-expo.cz nebo www.pim.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 07.05.2012 08:11:51

Šestý ročník třídenního veletrhu sportovních potřeb a vybavení SPORT EXPO přivítá opět vstupným zdarma 10. – 12. 5. 2012 na Výstavišti v pražských Holešovicích návštěvníky všech věkových kategorií. Veletrh láká na super zážitky, skvělé výhry a rekordní počet vystavovatelů, kteří nabídnou své zboží za veletržní ceny! Na ploše 6 949 m2 se na veletrhu SPORT EXPO 2012 představí 92 vystavovatelů.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.