Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Dlouhé druhé prsty na nohách

Dlouhé druhé prsty na nohách

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Kosmonosy

bondy muž 26.03.2013 11:22:24

Druhé prsty na nohách mám téměr o jeden cm delší než palec. Opakovaně mám pak otlaky na špičce prstu, nebo dokonce zčerná, později i sleze nehet. Řešení jsou asi pouze dvě:

• větší boty – budou celkově volnější, což není optimální
  • zkrácení prstů operativně – považuji za hraniční řešení.

Tento problém není asi úplně vzázný, proto díky za vaše zkušenosti!

Motto: ...hlavně zdraví!

xnovak muž 28.03.2013 16:47:22

Koukam, ze jsi na tom o pul centaku hur, nez ja – nemam to tak vyrazne, ukazovacky ale lezou ven na první pohled. Mam boty obecne vetsi o 1,5cm, nez na chozeni a staci to – cernani puchyre je zpusobeno srazenou krvi v nem. To se mi deje jen v nekterych ponožkách, které mají bud zcestne umisteny sev (na prstech) nebo, když se boty namoci a tak v nich ponožky neklouzou → tre se kuze o ponožku namisto klouzani ponožky v bote. Eventualne, když bezim od 90ti minut vyse – vlhkost v bote se nestaci odvádět, nohy samozrejme natekle, tak se trou nejen o ponožku, ale i o spicku boty.

Pokud mas boty vylozene natesno u těchto prstu, asi te koupe vetsich nemine. Pokud mas ale boty volne, zkus testovat ruzne ponožky. Urcite poznáš, kdy uz beh není kvůli tem prstum tak komfortni, takze není nutne cekat, az slezou nehty.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.