Trasér
Hunter007
11.01.2008 16:14:02
Jsem zrakově postižený a proto potřebuji k tréninku druhou osobu, jako traséra. Touto cestou hledám někoho z Brna, ke komu bych se mohl připojit při tréninku… Mimo jiné dělám alpské lyžování a atletiku. Na oba sporty potřebuji traséra( trenéra), kterých je opravdu nedostatek. Proto, kdyby měl někdo zájem, kontaktujte mne.
Choceň/Chomutov
obrik
13.01.2008 21:34:35
Ahoj Huntere,
já mám bohužel do Brna daleko, takže nemůžu nabídnout „pomoc“, ale čistě ze zájmu bych se rád zeptal, jak probíhá ta spolupráce mezi Tvým traserem a Tebou. Jste spolu nějak fyzicky spojeni, nebo jen verbálně komunikujete nebo nějak úplně jinak? Běháš jen na dráze nebo i v přírodě?
Omlouvám se za svou zvědavost, kdybys byl někdy v Ostravě či v Chocni, ozvi se, pokud to bude v mých silách, moc rád s Tebou vyrazím!
Ať se daří, Petr.
Liberec
Advid
14.01.2008 11:08:11
Hunter007
16.01.2008 18:37:53
Ahoj tak s trasérem jsme spojeni fyzicky. Běháme skoro všude, pokud to nejsou nějaký polňačky. Díky že ses nabídl. Jestli budu běhat v Ostravě tak se ti ozvu. Měj se hezky, a kdyby ses chtěl na něco zeptat, tak se ozvy.
Hunter007
25.01.2008 14:37:24
Díky obětavosti Luckyboye, mám za sebou první běh na setkání v Brně
20.1. Protože běhám s trasérem s kouskem prádelní gumy, tak
přetahováním o ni jsme to zvládly, doufám že v pohodě pro obě
strany ![]()
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.