Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Bolest chodidel s Nike Winflo 6

Bolest chodidel s Nike Winflo 6

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

lukas9000 muž 03.01.2022 15:19:06

Zdravím,

již tak před půl rokem jsem si pořídil Nike Winflo 6. Hned první běh s těmito botami (cca 10km) byl naprostým utrpením. Vyloženě mě zespodu bolela chodidla a to tak, až jsem v některých momentech musel zastavit. Chytré by pravděpodobně bylo se na boty vykašlat, já jsem si však řekl, že zatím moje nohy asi nejsou na takové boty zvyklé (předtím jsem běhal v levnějších modelech) a nějak jsem se vždy kousnul. Takhle jsem v tomto modelu běžel cca 30× a ačkoliv byla bolest od určitého momentu stále slabší, i dnes ji cítím, a to zejména na začátku běhu.

Konečně jsem se tedy rozhodl, že je na čase koupit nový model (bohužel se nohy „nesrovnaly“), a tak se ptám, s čím může být bolest u Winflo 6 spojena? Jsou na mě moc tvrdé, měkké? Opravdu to nepoznám, jakkoliv se to zdá hloupé. Asi bych spíše řekl, že jsou moc měkké, nicméně zrovna tento model je charakterizován jako poměrně tvrdší, což však vyloženě nepociťuji. Na běh mi sedí defacto každé boty, které zkusím, nejsem v tomhle ohledu vyloženě vybíravý. Spíše mi jde o to, abych znovu nekoupil boty, které budou způsobovat bolest mým chodidlům. Znova už se asi nekousnu, haha!

Mám tedy zkusit jinou značku, jinou podrážku..? Běhám různé povrchy, cca 4× týdně, 7–10km, klidně i více.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.