dá se zhubnout jenom během?
Rozára 23.06.2010 13:54:54
>> lenkcern, 23. 06. 2010 13:45:14
já běhám z místa bydliště, jsme malá ves na kopci nad soutokem Lužnice a Vltavy, můžu si vybrat spoustu směrů a je tu krásně :o) v tomhle mám kliku oproti městským.
Jo a ten pocit naprosté pohody a klidu znám už i já po 2 měsících. A i kdybych nehubla u běhání určitě zůstanu
xPablos 23.06.2010 13:55:27
>> Taigasha, 23. 06. 2010 08:47:38
Pokud vydrzis, tak sen zabehnout pulmaraton se ti urcite brzo splni.
Taky nemam zrovna idealni vytrvalostni proporce 192cm/101–103kg. Zatim jde tak kilo mesicne, aniz bych nejak menil jidelnicek.
Doporucuju nejakou kloubni vyzivu, u me funguje Colafit, ktery je i za prijatelnou cenu (kolem 300 Kc / 2 mesice)
Drzim palce
Rozára 23.06.2010 13:58:28
>> xPablos, 23. 06. 2010 13:55:27
ještě je dobrý Glukosamin ten je ve stejné cenové relaci. Mě zabral
Liberec
Rybka77 23.06.2010 13:58:47
>> xPablos, 23. 06. 2010 13:55:27
hm, ten colafit mě zajímá.....mohla by to i moje mamka…pořád si kupuje ty drahý proenzy atd a nadává, že je to drahý??
co myslíš??
ona teda nesportuje.:-D ale to snad nevadí.
kdyžtak se přeptám v lékárně.;-)
AlenaAll 23.06.2010 13:59:03
Jsem ráda, že se netrápím sama. Po dítěti mi jde také všechno tak nějak hůř, to bych nikdy neřekla. A také musím chodit běhat brzy ráno, většinou tak kolem 5. A už to také raději nikomu neříkám, protože ty udivené obličeje mě už nebaví a něco někomu vysvětlovat už také ne. A je fakt, že když už se donutím, je všude krásný klídek. Jakmile jdu o víkendu později, už mě ten větší frmol snad i rozčiluje. Ale donutit se je hodně na morál, to přiznávám. Co už nezvládám vůbec je sladké, to jde všechno pryč.. Jak se přinutím k ostatnímu, tak tohle je prostě silnější… S těmi cviky na břicho… také bych to potřebovala jako sůl. Dříve jsem dělala cviky z kalanetiky, dost to fungovalo, teď už ale ani to. Štve mě to, ale co se dá dělat. Po běhu se cítím líp, a to také není málo. Jiné aktivity z důvodu časových nejsem schopná stíhat, zatím jsem nenašla jedinou posilovnu, která by mi v pět ráno otevřela
Liberec
Rybka77 23.06.2010 14:02:45
*>> AlenaAll, 23. 06. 2010 13:59:03*
jj proto je fajn se zapřít a posilovat doma s DVD nebo bez.
když dítě spí nebo se zabaví nebo holt s živou zátěží.
ale běham břišní svaly moc neposílíš.
ale já jsem taky lempl na tohle.
já mám takový vlny…měla jsme období posilování, teď mám období běhu a skákání, v zimě mám období sauny atd.:-P
letos teda zkusím běhat i v zimě, co to se mnou udělá;-)
lenkcern 23.06.2010 14:02:55
Dekuji za tipy.. driv jsme delavali, ze jsem treba s manzelem a detmi jeli nekam a on si to tam nekde uzival a ja odtama bezela domu po svych.. jenze od brezna bydlime v nove zemi a v novem meste, jeste to tu tak neznam a hlavne mam totalni orientacni nesmysl, nemluvim zatim mistni reci :)) takze se drzim znamych mist a to me trosku nebavi… navic je to tu placka.. no nic, jsem rada, ze mohu behat, ze jsou kolem me stromy a reka, ze ptaci zpivaji a ze je to proste fajn :)..
Jo a, se tady chlubim, ze beham kazdy den.. haha, ted jsem se koukla do svoji tabulky :)) (jsem tabulkovy maniak) a posledni dva mesice beham tak max. 4 do tydne.. haha, tak to neni niic mooooc.. uz aby zase byla zima .. ted ne, leto je super, ale clovek je min doma a tak se vsechno meni :)))
Behu zdar !
lenkcern 23.06.2010 14:07:11
jo a jeste skrz ty brisni svaly.. ja si myslim, ze je to tedy hodne individualni.. mne se brisni svaly behanim rozhodne posilily a nebo mi odesel tuk prave kolem bricha.. zato nozky jsou stale krasne omasene :)))
Tak nic, deti uz prudi, venku je krasne, musime ven..
(jo a onehda jsem premyslela.. kdyz jsem koukala na hokej – CZ-SWE pri mistrovstvi, tak mi tak busilo srdce, ze jsem si ho ze srandy zmerila a melo 135 tf.. jsem tak premyslela, to znamena, ze clovek hubne ???? :))))) znamena to tedy, ze bych se mela divat vic na televizi ??? :))))))))))))))))))
tak ahoooj
xPablos 23.06.2010 14:47:23
>> Rybka77, 23. 06. 2010 13:58:47
Urcite to muze kdokoliv. Je to takova jakoby lehoucka polystyrenova kosticka a je to temer cisty kolagen.
Me jeste nez jsem zacal behat lehce povrzavaly kolena, pak jsem zacal behat, brat colafit a vrzani postupne prestalo.
Asi to neni vselek na nejakou pokrocilou artrozu a tak. Poptej se v lekarne nebo treba http://www.krasa.cz/…kolagen.html v popisku pisou k cemu je to dobry.
Liberec
Rybka77 23.06.2010 15:18:38
>> xPablos, 23. 06. 2010 14:47:23
díky za info
runner2 25.06.2010 18:32:33
Také nemá zrovna vytrvaleckou postavu vzhledem k výšce 203cm mam normálně hmotnost kolem 100kg, ale před závodama klesnu na 93 kg. Sice toho moc nesním , ale jde to. Jinak jestli se dá zhubnout pouze běháním ano, ale pokud chcete závodit mělo by se jíst zdravě. Přece jenom TF 198 už může v organismu něco udělat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.