Lysa cup
Ostrava a okolí
Beet
08.11.2006 22:09:42
V sobotu byl zahájen 5. ročník poměrně šílené akce zvané Lysa cup ( www.lysacup.cz ). Téměř každý zimní víkend se banda stejně postižených jedinců schází postupně na třech různých místech a vybíhá/vychází na Lysou horu v Beskydech. Já jsem kouzlo této akce objevil teprve loni a řeknu vám, že je to jako droga a už při cestě domů z Beskyd se vždy těším na další víkend a další etapu.
V sobotu se běží z Ostravice, tak kdo jste z okolí a nemáte na sobotu
žádný program už víte kam vyrazit. ![]()
Raškovice okr. FM
minusak
09.11.2006 10:27:44
Prosím Tě, jak je to s osobními věcmi. (batoh se suchým trikem a svetrem) Veze to tam někdo nahoru, nebo se běží s rancem? Nevlastním tzv. funkční oblečení, takže musím řešit takovéto problémy. Pro mne je asi nejlepší varianta následný seběh na Zlatník, ale pokud bych chtěl nahoře aspoň chvíli pobýt, nemůžu se tam třepat v propocených hadrech. www jsem četl
Ostrava a okolí
Beet
09.11.2006 14:19:41
Věci nikdo nevyváží. Je to ryze amatérský závod i časy si každý měří sám. Takže máš tři možnosti:
- Po dobytí vrcholu, následný okamžitý seběh
- Suché věci ti vynese manželka, přítelkyně, kamarád…
- Suché věci si vyneseš sám
V neděli jsem poprvé běžel s cyklobatůžkem a bylo to v pohodě.
Praha
Justína
11.11.2006 14:33:50
Dnes som sa prvý krát zúčastnila akcie Lysa cup. Veľmi neholdujem behom do vrchu, milšie sú mi lesné krossy alebo cestné trasy okolo 15–20 km. Behy do vrchu absolvovávam zriedka a skor ako tréning. Táto akcia i skrz to, že je amatérska sa mi veľmi páčila. Tričko na prezlečenie a bundu som si hore vyniesla sama v malom batožku o ktorého existencii som počas celého behu ani nevedela. Asfaltový začiatok závodu z Ostravice cca 3,5 km som pohodovo vybehla pomalším tempom a v ďalšom strmšom prevýšení lesom som striedala beh a chodzu, vo vyšších miestach už len rychlú chodzu. Hore bolo vcelku dosť snehu, na planine ma temer odfukol severák, turisti sa plietli pod nohy, ale celkovo sa mi pretek páčïl i bez cien, štartových čísel, vyvážaní vecí hore. Na kopci je príjemná chata, človek si tam može dať čaj, jedlo, pokecať s účastníkmi preteku. Ako mi to čas dovolí, rada by som sa preteku zúčastnila znova. Keď udrú kruté mrazy a snehu bude viacej, podmienky budú drsnejšie, ale zasa to zocelý charakter.
Rosťa Ostravak
19.11.2006 16:17:24
Dnes se uskutečnila 3. etapa. Tentokrát se startem od Rajské Boudy až na vrchol. Krásné počasí. Nádhera. Všem doporučuji. Účastní se zde hodně cyklistů, kteří závod berou jako doplňkovou zimní přípravu. http://lysacup.cz/Propozice.htm
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.