Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Wolfgangsee Marathon

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 21.10.2018
Místo: St. Wolfgang, Rakousko
Ročník: 47
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 42,2km
Povrch: silnice/asfalt, terén
Popis trati: Srdečně Vás zveme na třetí říjnový víkend 2013 na největší rakouský zážitkový a přespolní běh. Uplynulá léta se postarala svými pokaždé zhruba 3.500 účastníky o rekordní závod! Trasy s nádhernou krajinou po kratochvilných cestách, z nichž mnohé vedou přímo po břehu jezera mezi vodou a skalami, nabízí vše, co si jen běžecké srdce může přát. Z nabídky čtyř hlavních nedělních běžeckých závodů – maraton Solné komory o délce 42,195 km, klasický běh na 27 km, pobřežní běh na 10 km a panoramatický běh na 5,2 km – si jistě vybere každý tu správnou vzdálenost. Opomenout nelze ani juniorský maraton (200–1.200 m), který se koná již v sobotu 19. října 2013 na malebné jezerní promenádě ve Stroblu. Všichni účastníci, kteří doběhnou do cíle, obdrží bez ohledu na vzdálenost umělecky vytvořenou medaili. Poběžte s námi a užijte si jednu z nejkrásnějších běžeckých výzev v celé Evropě!
Další informace o závodě: Zážitkový a přespolní běh: S maratonem Solné komory se na programu od roku 2011 etablovala zvláštní běžecká výzva na klasickou vzdálenost 42,195 km. Na závodníky čeká intenzivní maratonský i přírodní zážitek. Maraton opět startuje v centru císařského města Bad Ischl (lázeňský dům Trinkhalle). Trasa vede přes obce Pfandl, Wirling (občerstvovací stanice 1 u hostince Rega) k hostinci Bürglstein (občerstvovací stanice 2), kde vyúsťuje do původní trati klasického běhu na 27 km. Dále pokračuje do St. Wolfgang (průběh a občerstvovací stanice 3). Mezi km 18 a 21 se nachází obzvláště náročný úsek – Falkenstein (220 výškových metrů nahoru a opět dolů). Úseky s nádhernou okolní krajinou potěší srdce každého závodníka. Přes St. Gilgen, Gschwendt a Strobl vede maraton Solné komory do cíle v St. Wolfgang. Závodníci se shodují: „Vynikající přespolní maraton první třídy.“ Pozn.: První část maratonské trasy (až k hostinci Bürglstein = km 12,1) je trasa jen částečně uzavřena pro veřejnou dopravu.
Čas prezentace: 7:30–9:00 hod.
Místo prezentace: kulturní a kongresové centrum Michael Pacher‐Haus
Čas startu: 9:25 hod
Místo startu: u lázeňského domu Trinkhalle v Bad Ischl
Startovné předem: Do 17. 10. - 52 EURO Do 19. 10. - 57 EURO
Odměny: • Každý účastník, který doběhne do cíle, obdrží v cíli exkluzivní medaili. • Zhruba 300 skleněných trofejí pro oba celkové vítěze, 3 nejlepší umístění (všechny hlavní kategorie, ocenění Solné komory, ocenění z Wolfgangsee, týmový maraton) a rovněž pro n
Webové stránky: http://www.wolfgangseelauf.at
Kontakty: termínovka