Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Miřejovický půlmaraton

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 31.07.2010
Místo: Miřejovice, okres Mělník, kraj Středočeský kraj
Ročník: 2
Poháry: Dolnovltavský běžecký pohár
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 21,1 km
Povrch: silnice/asfalt
Popis trati: Rovinatá, velmi rychlá trať s minimálním převýšením a s naprostou převahou asfaltového povrchu. Z Miřejovic vede trasa přes Nelahozeves kolem vodní elektrárny, po mostě přes Vltavu, západním okrajem Veltrus kolem campu Obora a zámku, dlouhou alejí kolem Červeného Mlýna do Všestud, mezi chmelnicemi přes Dušníky nad Vltavou do obce Dědibaby, kde je obrátka. Návrat stejnou cestou do Všestud, probíhá se ale celou obcí. Trasa dále vede z východu přes Veltrusy a kolem zámku zpět do Miřejovic. Značení šipkami na asfaltu. Na každém kilometru horizontální i vertikální kilometrovník.
Věkové kategorie: losování o ceny
Čas prezentace: 8:30
Místo prezentace: Miřejovice u dětského hřiště
Čas startu: 10:00
Místo startu: náves
Startovné na místě: 160 Kč
Odměny: dle možností pořadatele pro první tři v každé kategorii.
Právně odpovědná osoba za závod: Josef Burian
Webové stránky: http://www.maratonklubmirejovice.wz.cz
Kontakty: Josef Burian
Propozice: 4048-Prihlaska_MPM_2010_FINAL_B_nahled.pdf , 4048-Plakat_MPM_2010_FINAL_B_nahled.pdf