Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Brdská 25

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 17.05.2014
Místo: Láz u Příbrami, okres Příbram, kraj Středočeský kraj
Ročník: 2
Poháry: Brdský běžecký pohár
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 25 km a 12 km
Povrch: silnice/asfalt, terén
Popis trati: První vytrvalostní běžecký závod centrálními Brdy určený široké sportovní veřejnosti. Nechte se zlákat k nezapomenutelnému zážitku třeba i v doprovodných závodech – dětské závody v areálu startu, běh + Nordic Walking Brdy + Cruiser Race Brdy na 12 km.
Další informace o závodě: Čeká Vás 25 km úchvatné a náročné trati s převýšením více než 450 metrů v panenském brdském terénu a výběhem na vrch Praha. Doprovodné závody po zkrácené trase s menší obtížností. Občerstvení a hudební produkce po závodě, v neděli 18.5. závod MTB.
Čas prezentace: od 8:30
Místo prezentace: Láz u Příbrami - fotbalové hřiště
Čas startu: 9:00-12:30
Místo startu: Láz - fotbalové hřiště
Startovné na místě: 300 Kč dospělí/zdarma dětské k
Startovné předem: 250,- Kč bez trička / 350,- Kč s tričkem
Odměny: Finanční v hodnotě 15.000,- Kč, věcné v hodnotě 20.000,- Kč, všichni závodníci občerstvení během závodu i po závodě, finisherská stylová medaile a diplom pro všechny, tričko na objednání.
Poslední vítěz muži: Jan Hradecký: 1:39:23
Poslední vítěz ženy: Jana Sajdlová: 2:16:45
Webové stránky: http://brdska25.cz/
Kontakty: Ing. Petr Švarc, Radek Eliáš
Fotkyhttp://brdska25.cz/fotogalerie/