Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vrané-Zvole

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 16.06.2012
Místo: Vrané nad Vltavou, okres Praha-západ, kraj Středočeský kraj
Ročník: 18
Poháry: Běhy do kopců v Praze a okolí (Kopec)
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 3,1 km
Povrch: terén
Popis trati: Start na rovné asfaltové cestě podél Vltavy. Po cca 800m doleva do lesa, kde začíná poměrně prudké, táhlé, trochu kamenité a sypké stoupání po lesní cestě. Podklad se po chvíli změní na hlínu, sklon se trochu mění, ale až ke krátkému mírnému seběhu je stoupání náročné. Za seběhem pokračuje lesní cesta opět do kopce, teď už mírnějšího a postupně se rozšiřuje. Celé stoupání vede přímo, bez zatáček, až cca 400m před cílem na začátku osady odbočuje trať strmějším výšvihem doprava, kde je chvíli trochu travnatý výběh mírnější, pak přijde poslední kratší strmý výšvih, za kterým následuje už jen krátká cílová rovinka.
Věkové kategorie: junioři, m40, m50, m60, m70, muži, z34, z45, z55, ženy
Čas prezentace: 10:30
Místo prezentace: můstek u silnice do Zvole
Čas startu: 11:00
Místo startu: můstek u silnice do Zvole
Startovné na místě: 30 Kč
Právně odpovědná osoba za závod: AVC Praha
Webové stránky: http://www.kopec.webzdarma.cz
Kontakty: Iva Žaliová