Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Kožíšek a Vojtková vítězí v prvním díle SkiTour

Kožíšek a Vojtková vítězí v prvním díle SkiTour
foto: SkiTour

tisková zpráva | 30.12.2014 | přečteno: 9863×

Premiérový start proměnil v premiérové vítězství. Dušan Kožíšek suverénně ovládl ČEZ Bedřichovský Night Light Maraton, kterým v Jizerských horách odstartoval osmý ročník seriálu SkiTour. Na startu bylo přihlášeno rekordních 481 běžců na lyžích.

„Mám radost, že se mi podařilo vyhrát. Od začátku jsem za to vzal a udělal si v prvním kole náskok. V půlce druhého okruhu už mi začalo docházet, ale v pohodě jsem si to ohlídal. Bylo to skvělé zakončení letošního roku,“ hodnotil Dušan Kožíšek.

Mezi ženami byla nejrychlejší Šárka Vojtková, které o minutu a čtvrt porazila olympijskou šampionku na skifu Mirku Knapkovou.

Závodníky v Bedřichově přivítala opravdová zima – teplota šest stupňů pod nulou. Se startem závodu navíc začalo sněžit. V kombinaci s neplánováným prodloužením trati vzhledem k podmínkám to byl pro závodníky velmi náročný test.

Těžké podmínky zakusil i Martin Koukal, mistr světa v běhu na lyžích. „Už dlouho jsem nebyl po závodě tak prošitý. Holt bez tréninku to úplně nejde,“ přiznal.

SkiTour pokračuje o příštím víkendu ČEZ Jizerskou 50.

VÝSLEDKY

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 30.12.2014 22:35:08

Premiérový start proměnil v premiérové vítězství. Dušan Kožíšek suverénně ovládnul ČEZ Bedřichovský Night Light Maraton, kterým v Jizerských horách odstartoval osmý ročník seriálu SkiTour. Na startu bylo přihlášeno rekordních 481 běžců na lyžích.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.