Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Suunto 7 přenáší odborné znalosti ze sportu do každodenního života díky Wear OS by Google™

Suunto 7 přenáší odborné znalosti ze sportu do každodenního života díky Wear OS by Google™
foto: Suunto

tisková zpráva | 03.02.2020 | přečteno: 7739×

Nová generace hodinek Suunto je tu. Jde o nové prémiové chytré hodinky Suunto 7, které představují spojení všestranných odborných znalostí značky Suunto v oblasti sportu s užitečnými chytrými funkcemi technologie Wear OS by Google™. Hodinky Suunto 7 jsou vybaveny technologií Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100, která je jednoduše integrována s technologií Wear OS by Google do jediného rozhraní a přináší tak užitečné funkce jak pro oblast sportu, tak pro každodenní život.

Hlavní funkce:

Sportovní funkce nabízí více než 70 sportovních režimů od běhu a cyklistiky po lyžování a surfování s přesným sledováním aktivity, ovládání hudby na hodinkách a přístup do aplikace Suunto s detailními tréninkovými přehledy. Baterie přitom v režimu nepřetržitého GPS sledování vydrží až 12 hodin.

Terénní offline mapy s integrovanými tzv. teplotními mapami Suunto s grafickým znázorněním atraktivity tréninkových míst pro 15 aktivit zajišťují, že uživatel vždy najde cestu a nejlepší tréninkové trasy, i když s sebou nemá telefon nebo nemá přístup k síti.

Wear OS by Google vám usnadní všední život díky funkcím Google Fit™, Google Assistant™, Google Pay™, tisícům aplikací dostupných na Google Play™ a běžným funkcím, jako jsou upozornění, kalendář a předpověď počasí.

Provedení, které obstojí v každém dobrodružství, testované ve Finsku, kde prokázalo odolnost vůči nárazům, vodě a nečistotám.

„V dnešní době, bez ohledu na to, zda je sport vaší vášní nebo představuje relaxaci během polední přestávky, se jednotlivé složky našeho života vzájemně prolínají, takže potřebujeme technologického partnera, který nezaostává ve sportovních funkcích ani při běžném používání. Společnost Suunto se rozhodla tuto výzvu přijmout a vytvořit chytré hodinky s rozsáhlými sportovními i jinými funkcemi, které pomohou uživatelům si naplno užít sportovní aktivity i hektický běžný život. Spojení desetiletí odborných znalostí společnosti Suunto v oblasti sportu a outdooru s užitečnými funkcemi chytrých hodinek od Wear OS by Google je skvělou příležitostí k inspiraci nového a širšího okruhu lidí, aby objevovali své okolí bez ohledu na to, kam se při svých dobrodružstvích dostanou,“ říká Heikki Norta, prezident společnosti Suunto.

Hodinky Suunto 7 nabízí nové celobarevné offline terénní mapy v jasných barevných odstínech, s kterými mohou sportovci díky dotykovému displeji OLED s výrazným podsvětlením sledovat svou polohu i při pohybu, a také pohodlné ovládání hudby na zápěstí. Vedle těchto nových funkcí nabízí hodinky Suunto 7 odborné znalosti v oblasti sportu s více než 70 sportovními režimy od běhu a cyklistiky po lyžování a jógu, vysokou výdrž baterie, s kterou můžete chytré hodinky aktivně používat po celý den a stále jí zbude dostatek energie na vaše každodenní pohybové aktivity, včetně přesného měření aktivit se sledováním tepové frekvence na zápěstí, tlakoměru pro sledování nadmořské výšky a tréninkových přehledů. V rámci zlepšování můžete sledovat své pohybové aktivity a trendy v aplikaci Suunto nebo se spojit s partnery, jako je Strava.

Integrace Suunto s Wear OS by Google představuje nástroj pro dosažení rovnováhy mezi odbornými znalostmi v oblasti sportu a každodenního života a přináší uživatelům aktivní a personalizovanou podporu Google Assistant, možnosti bezpečného placení prostřednictvím Google Pay™ a individuální tréninkové vedení v rámci Google Fit™. Tisíce dalších aplikací jsou k dispozici v obchodě Google Play™.

„Hodinky Suunto 7 pracují na naší vyspělé platformě Snapdragon Wear 3100 a jde o první chytré hodinky nabízející speciální režim pro sportovní aktivity s až 12 hodinami nepřetržitého sledování GPS nebo až 48 hodinami běžného používání,“ uvedl ředitel pro nositelnou elektroniku společnosti Qualcomm Pankaj Kedia. „Jsme moc rádi, že můžeme spolupracovat se společností Suunto a v podobě těchto výkonných chytrých hodinek navržených pro aktivní i příležitostné sportovce spojit to nejlepší ze sportu, stylu a chytrých funkcí.

Hodinky Suunto 7 byly navrženy ve Finsku a jejich testování ukázalo, že obstojí v nejdrsnějších podmínkách a dobrodružstvích a díky sklu Gorilla Glass odolají nárazům, vodě a nečistotám. S těmito hodinkami na ruce můžete směle čelit jakémukoliv počasí nebo si zajít do posilovny či na jógu a při žádných aktivitách se nemusíte vzdávat své oblíbené hudby.

Suunto 7 stručně

Doporučená maloobchodní cena: 12 590,–

Hmotnost: 70 g​

Luneta: Nerezo­vá ocel

Pouzdro hodinek: Vyz­tužený polyamid​

Materiál řemín­ku: 24mm řemínek (k dispozici ze silikonu, kůže a tex­tilu

Navigace: GPS, Glonass, Galileo​

Výdrž baterie: Až 12 hodin v režimu sledování GPS či až 48 hodin při běžném používání*

Voděodolnost: 50 me­trů​

Operační systém: We­ar OS​ by Google™

Procesor: platforma Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100

Podporuje tele­fony:  iOS a Android 

Hodinky Suunto 7 lze předobjednat od 6. ledna na adrese www.suunto.com a u vybraných maloobchodních partnerů od 31. ledna. K dostání budou u vybraných specializovaných prodejců v České republice a na Slovensku od 1.2.2020.

Fotografie produktu zde: https://www.behej.com/…282-suunto-7

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 03.02.2020 12:00:04

Nová generace hodinek Suunto je tu. Jde o nové prémiové chytré hodinky Suunto 7, které představují spojení všestranných odborných znalostí značky Suunto v oblasti sportu s užitečnými chytrými funkcemi technologie Wear OS by Google™. Hodinky Suunto 7 jsou vybaveny technologií Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100, která je jednoduše integrována s technologií Wear OS by Google do jediného rozhraní a přináší tak užitečné funkce jak pro oblast sportu, tak pro každodenní život.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.