Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Puma představuje novou kolekci silniček včetně karbonových Deviate

Puma představuje novou kolekci silniček včetně karbonových Deviate
foto: Puma

behej.com | 25.02.2021 | přečteno: 4596×

Karbon i do objemových bot. To je hlavní inovace nové řady silničních bot představených ve čtvrtek značkou Puma. Pětici modelů (na podzim mají přibýt další) vévodí Nitro Deviate a její závoďácká odnož Deviate Elite, doplněné o boty na kratší distance. Naše boty vám dají jiskru do běhání, slibuje značka, která by se ráda dotáhla na své největší konkurenty i mimo dráhu.

Běh bez úsilí, focus na dámské chodidlo, lehkost a super zážitek z běhu. To vše padalo během online tiskové konference, při které Puma představila všech pět svých novinkových modelů: Eternity, Liberate, Velocity, Deviate a Deviate Lite.

Fandy maratonů asi nejvíc osloví Deviate a Deviate Elite. Zatímco první model je spíše pro trénink, Elite chce směle konkurovat na trhu již zaběhlým karbonovým závodkám. Obě boty mají v sobě karbon (tréninková jen jeho kompozit), obě jsou posazeny na nové tlumící pěně NITRO s dusíkem (údajně o 50% lehčí než EVA), obě mají vylepšenou přilnavost k silnici (Elite má o něco tenčí vrstvu směsi PUMAGRIP-LT). Vydržet by měly kolem 800 km. Sklon pata-špička 8 mm, 28 mm pod špičkou, hmotnost pánského modelu (nespecifikované velikosti) 266 gramů, resp. 190 gramů v případě modelu Elite.

Pokud holdujete kratším distancím a vaší jasnou preferencí je hbitost boty, volte Liberate. Na každodenní běhání je určena Velocity. Pronátoři by měli sáhnout po modelu Eternity s kontrolou došlapu RUNGUIDE. V kolekci zatím není krosovka, ale Puma upozornila, že řada se na podzim rozroste o další modely.

Boty budou v prodeji od 4. března. Ceny se budou pohybovat od 110 euro (Liberate) do 200 euro (Deviate Elite).

Aktuálně testujeme modely Deviate a Liberate a během pár týdnů vás seznámíme s našimi postřehy. Zatímco na Deviate nás zaujala dříve nepředstavitelná kombinace měkkosti a energického odrazu, Liberate je na první dojem minimalistická měkkoučká závodka spíš pro lehčí běžce, kterou „zmuchláte“ v dlani.

Kompletní fotogalerie: https://www.behej.com/…4-puma-nitro

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 25.02.2021 17:46:59

Karbon i do objemových bot. To je hlavní inovace nové řady silničních bot představených ve čtvrtek značkou Puma. Pětici modelů (na podzim mají přibýt další) vévodí Nitro Deviate a její závoďácká odnož Deviate Elite, doplněné o boty na kratší distance. Naše boty vám dají jiskru do běhání, slibuje značka, která by se ráda dotáhla na své největší konkurenty i mimo dráhu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.