Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Běchovice-Praha se běží po 127. Poprvé jsou v programu i štafety

SOUTĚŽ: Běchovice-Praha se běží po 127. Poprvé jsou v programu i štafety
foto: Běchovice - Praha

tisková zpráva | 18.09.2023 | přečteno: 3185×

Ani tento rok se nepřeruší tradice nejdéle bez přerušení pořádaného závodu v Evropě: Běchovice – Praha. Zakroužkuj si v kalendáři neděli 24. září, protože důvodů, proč tuhle legendu běžet, je více než kilometrů na její trati! Navíc letos se uskuteční jedna pořádá novinka! NENECH SI UJÍT SOUTĚŽ O VOLŇÁSKY NA ROČNÍK 2024!!!

Běžecký vrchol přelomu letní a podzimní sezóny přivítá nejen účastníky Mistrovství ČR na desetikilometrové distanci, ale také tisíce běžeckých nadšenců, kteří se přijdou porvat s již téměř bájným „Hrdlořezákem“. Tedy kopcem, který se zvedá v poslední třetině trati.

Letos se navíc závod stane přístupnější i těm, kteří se necítí na uběhnutí celé distance – novinkou v programu jsou čtyřčlenné štafety. Ty odstartují spolu s ostatními účastníky od patníku č. 13 v pražských Běchovicích a nabídnou běžcům úseky dlouhé 1, 2, 3 a 4 km. Na trati se tak potkají celé rodiny, kolegové z práce a kamarádi, kteří napíšou další kapitolu do bohaté historie závodu.


VYHRAJ STARTOVNÉ NA BĚCHOVICE – PRAHA 2024

POŠLI EMAIL NA ADRESU SOUTEZ@BEHEJ.COM PŘESNÉ DATUM, KDY SE BĚŽEL PRVNÍ ROČNÍK TOHOTO SLAVNÉHO ZÁVODU (WEB NAPOVÍ…). PŘIPOJ SVÉ JMÉNO A PŘÍJMENÍ. PAK JDI NA NÁŠ FACEBOOK A TAM PŘIDEJ SVÉ TIPY NA LETOŠNÍHO VÍTĚZE A VÍTĚZKU MČR.

SOUTĚŽ BUDE UKONČENA 23. ZÁŘÍ A VÝHERCE URČÍME DEN POTÉ. VE HŘE JSOU TŘI VOLŇÁSKY NA ROČNÍK 2024.


Co můžete v neděli 24. září na „Běchovicích“ očekávat? Deset silničních kilometrů, které vás opravdu prověří! Vzhledem k jinak rušné dopravě je závod jedinou šancí, jak si tuto trať zažít na vlastní kůži. Profesionální servis pro běžce zahrnuje mobilní úschovnu – tedy převoz věcí ze startu do cíle. Nechybí občerstvení na trati a v cíli, kde na vás čeká i krásná finisherská medaile!

Každý závodník navíc najde ve startovním setu triko s motivem závodu od společnosti Joma. Živá hudba a doprovodný program včetně oblíbeného fotokoutku pak ukrátí čekání na vyhlášení vítězů. A čekat se vyplatí – vyhlašují se nejlepší tři běžci v celkem 21 věkových kategoriích, v soutěži štafet a týmů. O závodníky je navíc postaráno i v případě špatného počasí, k dispozici je zázemí v místní škole, k dispozici jsou i sprchy a bazén.

V loňském roce se postavil na start už po šedesáté v řadě Vladimír Kříž a i letos se na trati objeví spousta běžeckých velikánů. Jména jako Vlastimil Zwiefelhofer, Róbert Štefko či Miloš Smrčka jsou zapsány zlatým písmem nejen v historii „Běchovic“. Pokud jim zdraví dovolí, máte možnost se s nimi na startu potkat! V rámci Mistrovství ČR se pak objeví největší esa domácí vytrvalecké scény. Vítězství z posledních dvou let obhajují Moira Stewartová a čerstvý republikový šampion na 5 000 metrů Martin Zajíc.

Registrace: https://registrace.onlinesystem.cz/…hovice-praha

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 03.08.2023 19:32:32

Ani tento rok se nepřeruší tradice nejdéle bez přerušení pořádaného závodu v Evropě: Běchovice – Praha. Zakroužkujte si v kalendáři neděli 24. září, protože důvodů, proč tuhle legendu běžet, je více než kilometrů na její trati! Navíc letos se uskuteční jedna pořádá novinka!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.